Ya konuları okudum da arkadaşların aklında cok fazla soru işaret var :uhm:
bir o kadar da fazla genital bolgesi icin jilet kullananlar.. :umursamaz:
Şimdi yıllarca jilet kullandıktan sonra ağdaya donuş yapmış birisi olarak sizlere yaşadıklarımı anlatmaya karar verdim hem belki aklınızdaki soru işaretlerine cevap olur diye duşundum olumunekankayizsmile
Kızlar univ. yıllarım bitene kadar şu gilette venus jileti varya bayanlar icin onlardan kullandım hep tama alması cok kolay ama 2 gun sonra cıkmaya başlayınca inanılmaz kaşındırıyordu sert sert cıkıyordu eyvahedigeldismile bir sure sonra farkettim ki o kadar yayılmışki kıl kokleri hem sertleşmiş hemde bikini bolgeme doğru yayılmaya başlamıştı..
Kalıcı bir cozum ne diye duşunuyordum ama yok tuy dokucu kremler, yok hamam otları felan yok hepsi aynı jiletten farklı değildi.. Lazer epilasyonu duşundum başvurdum kızlar ama bana garanti olmadığını tenim esmer olduğu icin tekrar cıkma ihtimalinin olduğunu soylediler bende vazgectim bilmiyorumkismile ama şimdi napıcaktım ağda aklımdan bile gecmiyordu arkadaşımın tavsiyesi ile gittim sesu ılık ağda aldım beceremedim..
Herkes ısrar ediyordu kuafore git kuafore git diye

ve kızlarr inanırmısınız ilk ağda dan sonra incecik cıkmaya başladı tuyler :lepi: artık kendim alıyorum evde vivet in sir ağda bantlarını aldım kendim yapıyorum super oluyor tertemiz en az 1 ay boyunca rahatsınız :lepi:
Jilet kullanan arkadaşlarım bir an once ağda ya gecin derim alıştırın kendinizi ufak ufak alın ilk once 2 cm lik kesin bantları ufak ufak cekin sonra alışınca zaten tuyler inceliyor canınız yanmıyor bebiş gibi oluyorsunuz :asigim: bir daha jiletmi?.. tovbeee

Bu arada emla krem de kullanabilirsiniz %100 uyuşturmuyor kızlar ama %70-80 azaltıyor acıyı.. sur emla kremini 2 tup yetiyor genital bolgeye strec film sar giy sıkı bir ic camaşırı 2-3 saat bekle kuru bir bezle sil kremi koştura koştura git kuafore:dance:
Umarım biraz olsun cesaret verir anlattıklarım :hooray: