Merhaba arkadaşlar.Tum bayanlar gibi bende tuyleriyle başı dertte olan biriyim.Benim asıl sorunum cok hızlı uzamaları.Calışan biri olarak da yaz geldimi en sıkıntılı donem de başlamış oluyor benim icin.Ben yıllardır sılk epıl kullanırım.Eskiside braundu.Cok fazla batık sorunu yaşamadım.Hatta sılk epıl kullanmama ragmen k.altı tuylerım epey azaldı.Bir suredir braun sılk epıl 7' yi kullanıyorum.Cift başlıklı sistem denileni.Gercekten cok başarılı bir urun.İnanamadım kısacık tuyleri bile alıyor.Reklamlarında soylendiği gibi yavaş yavaş batıkları azaltıyor.Aslında kullanmadan once cok tereddut ettim.Cunku cift başlıklıda jilet gibi kendinden bi aparatı var.Bu jiletin tuylerimi guclendirceğini daha sert ve cabuk cıkartabilcegını duşundum.Ama nasıl birşeyse hic oyle olmadı.Onuns sayesinde batıklar gidiyor makina yeni batık yapmıyor ve kısacık tuyleri bile alıyor.Ve şuan makinadan iki gun sonra cıkan tulerim 5 gun gecmesine rağmen hala ortalıkta yoklar.Herkese şiddetle tavisye ediyorum.Ben iyiki almışım diyorum.