merhabalar. 18 yaşındayım ve kıllarımla fazlasıyla uğraşıyorum, artık cok sıkıldııııııııııııım. ben ki kendimi bildim bileli en kucuk tuylere tahammulum yoktur, ancak şimdilerde onceleri seyrek olan gobuş ve sırt tuylerimi aldığım icin ayva tuylerim bile gozukmeye başladı. ayrıca ben normalden cok daha beyaz tenliyimdir ve hÂl boyle iken kahverengi, arsız ve pis tuylerim guneşe cıkınca ''heeeey, bana bakın, buradayım!!'' der gibi parıl parıl parlıyor. Aslında 15 yaşıma kadar duzenli bir şekilde ağdaya gitmiştim, ancak yazın sıcağın alnında kapalı kapalı giyinmek istemediğim icin henuz tam uzamamış tuylerime ilk defa ve annemden habersizce jilet vurdum. vuruş o vuruş tabii, arkası kesilmedi. bu yaşıma gelinceye kadar arada sırada yine ağdaya gittiğim bile oldu, ancak tuylerimin ertesi gunu sivrildiğini gordum. bu epeyce moralimi bozdu. duzenli ağdaya gittiğim zamanlar da bu kadar hızlı uzuyor muydu hatırlamıyorum ama ertesi gunu uzayacak kadar da cılgın bir bunyem olduğunu sanmıyorum. hormonal bozuklum olduğunu da sanmıyorum, cunku duzenli bir şekilde regl olurum ve vucudum dış etkenlere karşı oldukca aktiftir, yani yapılan/yaptığım şeylerin hemen etkisini gorurum. ben sorunumun jiletten olduğunu sanıyorum ve belki de uzunca bir sure jileti unutup tekrar duzenli bir şekilde ağdaya başlasam duzelir diyorum. ne dersiniz? ayrıca az bir ihtimal de ergenlikten oturu olabileceğini de duşunuyorum. bir de omrum boyunca ilk defa gecen yaz hem ders calışacağım icin hem de guneşten pek haz etmediğim icin tatile gitmedim, guneş yuzu gormedim. sanki bronzken tuyler daha azalmış gibi gelir bana hep. yani bu durumda guneşin de bir etkisi olabilir mi sizce???
genel olarak sorunum sadece tuylerimin hemencecik uzaması değil, ayva tuylerimi belirginleştirip halt yememdir! lutfen bir akıl verin abilerim, ablalarım. sırf şunu yazmak icin uye olmuş şu kızcağızı internetin bu ucra koşelerinde yalnız bırakmayınız.....