Ankara'da yaşarken soprano diode yontemiyle lazer yaptırmış, 8 seansta bacaklarımdaki tuylerden kurtulmuştum. Hatta İstanbul'da taşındıktan sonra gittiğim yerden cok memnun olduğum icin bi kac kez Ankara'ya sırf lazer epilasyon icin gidip donmuştum. Bacaklarım bittikten sonra az bi şey kalan bikini bolgesi icin de İstanbul'da bi yerler aramaya başladım ve sonra Beşiktaş'ta olduğundan ulaşımı rahat ve hastane olması nedeniyle Boğazici Tıp Merkezi'ne gitmeye karar verdim. Gittiğim ilk gun uygulanacak yontem ve fiyat soylendi. O gun sistemlerinde arıza olduğu icin uygulama seansı icin randevu veremediler ve telefonla beni arayarak randevu gun ve saatini beraber ayarlayacağımız soylendi. Buraya kadar her şey guzel hoş. Ancak tam cıkarken daha randevu bile vermedikleri seansın parasını istediler!!! Hayatımda hic bir sağlık kuruluşunda boyle aanlayış gormedim ve tabi ki bu nedenle oraya gitmekten vazgectim.

Ankara'da her seansa 600 TL verip işlemler bittikten sonra cıkarken bu parayı odeyen ben; İstanbul'da bir hastanenin daha randevu bile veremediği seansın parasını peşin almasını cok ticari ve profesyonellikten uzak bulduğumu soylemeliyim. O yuzden bu hastane hakkında bunu da buraya yazmak istedim ki gittiğinizde surpriz olmasın..