Merhaba kızlar

Uzun zamandır lazer epilasyon icin yer arıyodum.Ben daha oncesinde lazer yaptırmıştım.Koltuk altıma Alexandrite lazer epilasyon kullanılmıştı.Cok acılıydı! Bu lazerden sonuc alamadım.Araştırmalarım sonucunda ağrısız ve en iyi yontemin diod lazer ceşidi olan Alma firmasına ait Soprano XL olduğuna karar verdim.İstanbul'da bu cihazın bulunduğu yerleri araştırdım.Cihazın orjinal olarak bulunduğu yerlerde fiyatlar cok pahalıydı.Deneme atışı yaptırdım ve Soprano XL gercekten acısızdı.Sadece ufak bir ısınma hissettim.Bu lazeri yaptırmak icin araştırdığım yerler arasında sitede yazan Ethica hastanesini gordum.Burada da utuleme epilasyon yapıldığı soylendi.Ethica hastanesinin Estethica adlı bir tıp merkezi var.Orada tum vucut 1.500 tl kampanyası vardı.Hem sağlık kuruluşu hem uygun fiyat diye randevu aldım.Cok dolu olduğu icin ancak bana yer bulunmuştu.Bugun ilk gunumdu.Utuleme epilasyon yapılıcaktı ama cihaz Soprano XL değildi.MedioStar adında bir cihaz ve cok acıtıyor.Birazcık pişman oldum.Ben cunku tamamiyle acısız olan diod lazer Soprano XL istemiştim.Şimdi geriye 5 seansım kaldı.Burada lazer epilasyonu yaptıranlar bu cihazdan sonuc aldı mı? Ethica sağlık kuruluşundan memnun musunuz?Kızlar cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkurler!