Arkadaşlar selam,
İstanbul'da "onerebileceğiniz" ND-YAG yapan nereler var acaba?

Ben şu an İspanya'dayım burda okuyorum 2.seans yuzume nd yag yaptırdım burda ve cidden cok memnunum.Tuylerim cansızlaştı ki ben onceden cok tuyluydum genetik işte ne yapalım, ve azalacağından eminim ilk seansta bile farkı gordum. Ve Şoyle ki seanstan sonra suratım resmen putur putur ve kıpkırmızı oluyor ikidir keşke resim cekseydim de duzeldim şimdi aklıma gelmedi valla ; ama tabiki bu iyi bi işaret cunku kıl kokune kadar iniyor ışınlar ve kokleri yok etmeye calıştığından suratım kızarıyor ama bir saate duzeliyorum.(dalga boyu nd yag ın en uzun ve koke iniyor doğal olarak hucrelerin kokleri tahrip olduğundan kızarıyorum bi muddet) Bugun sabah yaptırdım mesela; şu an bile bazen suratım hafif sızlıyor ) Ama dedim ya iyi bi şey bu. Ben de esmer tenliyim. Cok da acımıyor yani hafif bi acısı oluyor. Ben Turkiye'de 2 yıla yakın alex'e gittim yuz icin meğerse hem vakit hem nakit kaybıymış ki o kadar da donanımlı bilen bi insanım, yazık oldu bir yerde , esmer tene alex olmayacağını gec anladım Bursa'da oturuyoruz bursada da NDYAG bulamamıştık o zamanlar ondan alex e başlamışlardı mecburen ama ben bu kadar işe yaramaz olcağını bilsem istemezdim tabiki.

Turkiye'ye donunce burda İspanya'da başladığım ND-YAG'a devam edeceğim ama işte dedim ya merkez araştırıyorum. Mesaj falan atamam yeni uyeyim ama en azından civar falan yazsanız tavsiye oneri olarak )) Yolunuz İspanya'ya duşerse ben de size burdan tavsiye verebilirim ))) Hoşcakalın