Arkadaşlar bakimliolmak sitesinden titanyum (pembe rekli, pudralı) ağda ve ısıtıcısını aldım. Şimdi oncelikle ısıtıcısı konusunda pek bir problemim yok. Isı ayarlı olmasa da cok cıvıkken cekiyorum biraz koyulaşmasını bekleyip spatula yardımı ile suruyorum. Bu gun genital bolgede ilk denememi yaptım. Daha onceden 1 yıldır kuaforde aldırıyorum ve hic jilet kullanmadım bu sure boyunca. Ağdayı suruyorum fakat elimle cekmede problem yaşıyorum. Acaba diyorum fazla mı uzundu kıllar, boyle tutacağım yer dolaşıyor orayı ayırıyım derken ağda 5 sn icinde kaskatı oluyor. Buyuk bir uğraş vererek 2 saatte aldım canımın acısından da oldum Azar azar alıyım dedikce daha cok zorlandım. Var mıdır taktiği olan? Orneğin; 5 parcada alıyorum once ustler sonra altlar, altları aşağıdan yukarı vs. gibi.. Alt kısımlar bu kadar acımıyordu kuaforde ama ben biraz sundurdum zannedersem cekerken hep beceremedim yani. İkinci problem de tablet ağda icin yuz ve bikini bolgesi icin ideal yazmışlar hep; ama bıyığımı alamadım bir turlu. O tuyler gelmiyor kesinlikle bir tane bile alamadı. Normalde bıyığımı veet in elde ısıtılan ağdasıyla alıyordum o bile puruzsuz alıyor. Evet tablet ağda kullananlardan ve genital bolgeyi ağdayla alanlardan yardım bekliyorum; cunku kesinlikle kuafore gitmek istemiyorum gittiğim hic bir yer hijyen koşullarına doğru durust dikkat etmiyor (titizimdir biraz), dikkat eden yerler de cok pahalı. Kendi işimi kendim hallediyim istiyorum.