Malzemeler:
1 C.K. Margarin
1 C.K. Tereyağı
¾ cay kaşığı kimyon
Bu karışımı 30 saniye kadar kısa bir muddet kavur.
DİĞER MALZEMELER :
½ kg Havuc Kalınca kibrit copu gibi doğranmış
1 Cay Kaşığı Zencefil (Ginger)
1 Kahve fincanı kıyılmış yesil biber
1 Cay Kaşığı Kişniş (Coriander)
¼ Cay Kaşığı Safran
6 Corba Kaşığı Su
-Yapılışı-
Yukarıda yazılı malzemeyil erimiş kimyonlu yağa katınız ve havuclar yumuşayana kadar orta ateşte pişiriniz.Kapak kapamayınız ve arada karıştırınız.
Muhtelif et yemeklerinde garni olarak servis edilir.
Afiyet Olsun.!…
Hint usulu havuc
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Yemek Tarifleri
- Hint usulu havuc