Merhaba abla ve kardeşlerim. Ben 22 yaşında bir kardeşinizim, sorunum kıllarım. Ben ırsi olarak tuylu bir kızdım hep, halam falan annemin anlatmasına gore cok tuyluymuş. Babam da oyleydi o tarafa cekmişim. Erzurumda bir doktor kliniğinde alexandrite candela lazere gittim, seanslarım bitti, kollarım kalın siyah cıkıyor ellerimin ustunde kıllar var bikinimi jilet ile alıyordum lazer sadece inceltip eski haline dondurdu azalma vs olmadı, ayrıca şimdi ağdaya gittim koluma batık doldu yuzumu anlatamam size bıyıklarımla birleşt yanağımdaki tuyler beyaz tenliyim aşırı hassas bir cildim var siyah sakal gibi tuyler var yuzumde. İşin kotu yanı 2 ay sonra duğunum var.... bulunduğum şehirde iğneli lazer yok yuzum icin baştan soyleyeyim. Buz lazer var bir merkez orjinal, onun dışında da başka guvenilir biryer goremedim ama yuzume oraya da gitsem fayda vermeyecek gibi. Cok uzuluyor kafama takıyorum inanın kendime guvenim yok o kadar hızlı uzuyorlar ki daha 10 gun once kollarımı aldırdım şimdi uzamış bile, ellerimin ustu bile batık dolu buraya resim ekleyeceğim. Ne yapmalıyım bilmiyorum baş edemiyorum artık. Lutfen bir fikir verin yuzume ağdaya gidemem oylece derim kalkar bıyıklarımı bir kere aldım iz kaldı vallahi. Ne yapacağım ben