Merhabalar, kucuk yaştan beri kıllı bir cocuktum cok seyrek değildi kıllarım ama inceydi surekli ağda jilet yaptım vucudumun her yerini yapmışımdır hatta.Doktora gittiğimde polikistik over olduğunu oğrendim bu da kıllanma, sivilce vs. yapıyor tabi. Universiteye kadar jilet ağda ip cımbız ne varsa kullandım. Universite boyunca o kadar zor zamanlar yaşadım ki vucudumun her yerinde kıllarım vardı jilet ağda derken o ince tuyler bile nasıl sertleşmişti ve ona birde lazer eklenince aman Allahım Universitede lazere başladığımda kadının bana dediği şeyler oo ne kadar kalın kıllarınız, hormon bozukluğu var kesin bu kadarını ilk defa goruyorum(gercekten mi ya ben hic bilmiyodum bunu sağol). Lazere başladığımda ise kılların cok uzun kalmış bunu ben alamam falan aldıklarında da batık oluşmasıda cabası sorduğumda ise kese yapman gerek krem surmen gerek falan filan hepsini yaptım nafile ve o kıllar sonradan daha kalınlaştı ve tekrar cıktı. Asla bitmeyecek sandım ta ki Gizem Kartal ile karşılaşana kadar ilk başta yuzum icin başladık ilk seansı 4 saat surdu(İğneli epilasyona acır derler ama hic abartıldığı kadar yokmuş bu arada). Gizem Kartalla tanıştığımda diğer lazer epilasyondakiler gibi ayy bu ne bunlar biraz zor biter sende hormon bozukluğu var falan filan demedi tam tersi bana moral verip gececek hepsi 1 sene veriyorum sana dedi her gittiğimde tuylerimin azaldığını kendimde farkettim ve asla pes etmedim bitmez diyede duşunmedim illa ki bitecek ve şuan 5 ay oldu sonucu sizde goruyorsunuz 5 ayda bu kıllar bu kadar azaldıysa soylenecek soz var mı ki daha fazla. İyi ki tanımışım Gizem Kartal ’ı keşke daha onceden tanısaydım ve başlasaydım diyorum ama olsun hicbir şey icin gec değil hayatta. Her şeyden onemlisi bir insanın kendine değer vermesi once kendine moral vereceksin kimsenin seni uzmesine izin vermeyeceksin başkası ne demiş umrunda olmasın zaten sana o lafları soyleyenler senin ustunden kendini ovmeye calışan insanlar o kadar zavallılar ki başkalarının kusurlarına odaklanıp kendi karakterlerini zayıflatan insanlar sen o kıllarından tamamen kurtulacaksın ama peki o insanlar o kotu kalplerinden kurtulabilecek mi ?