Merhabalar herkese 22 yaşındayım hemşireyim nobetimin son saatinden yazıyorum sizlere. 34 gun sonra ben evleniyorum fakat şoyle bir sorunum var kıl tuy. Cok cabuk tuylerim uzuyor, cok kalınlaşmaya ve artmaya meyilliler, kolumu ağdayla alıyorum atıyorum bu cumartesi daha obur cumartesi gelmeden cıkıyor. Lazere de gittim alexandrite candela 8 seans sadece bacaklarımda işe yaradı o da şimdilik. Şimdi buza yazıldım orjinal sitesinden bakıp sadece kol yuz genital. Ama ben bununla nası baş edicem bilmiyorum. Sadece oralarda olsa neyse gobek sırt oralara bulaşırsam hic başedemem. Jilet vursam aman yarabbi. Ağda yapsam 3 gun puruzsuzluk. Ayrıca kıl kokleri kalıyor tuyler kırılıyor gelmiyor ağda bezine.Artık kafayı yiyeceğim. Nişanlım da boyle konularda titizdir ha bu zamana kadar bana bişey demedi hakkını yiyemem ama ben hoşlanmadığını biliyorum. Artık cok yoruldum. Evlenince ağdaya giderim duzenli diyorum ama icine sinmiyor, gerci polikistik overim varmış diane 35 verdi doktorum tuylenmeye iyi geliyor dedi kullanmaya başlayacağım bu hafta ama polikistik olmadanda benim boyleydi bundan once kist problemim yoktu babamı kaybettim 1 sene evvel sonra kistim oldu o yuzden biliyorum ben hep kıllıydım yani benimkine tuy denilemez. Napacağım balayım 15 gun surekli kıl tuy uğraşmak istemiyorum..Bu arada bir not eklemek istiyorum bir kardeşiniz olarak tavsiyem yuzune lazere gitmeyi duşunenler sakın ha, yuzunuze sakın birşey dokundurmayın benim gibi sakallarınız cıkar. Butun kadınları cok seviyorum, ama keşke puruzsuz kadınlardan olabilseydim