23 yaşındayım, bu hafta iğneli epilasyona başlayacağım. Size bu zamana kadarki epilasyon maceralarımı anlatmak istiyorum.
İlk olarak 15 yaşında lazerle tanıştım. Mahallemizde guzellik merkezi acılmıştı. Tabi o zamanlar bilmiyordum lazeri ceşitlerini filan. Sorgusuz gittim.
IPL uygulamıştı (jel ile). Yaklaşık 3-4 seans kadar gittim koltuk altı icin. Coğunuzun bildiği gibi acıyor, anında dokulme olmuyor, zamanla cıkan tuyler dokuluyor fakat yenileri azalmadan yine cıkıyordu. Ergenliğin getirdiği hormonsal durumu da duşunursek hic işe yaramadı. Yaklaşık 1 yıl sonra başka bir merkeze gittim aynı tarz bir makineydi sanırım ama jelsizdi. 15 seans 700 TL bitiş garantili (koltuk altı genital ve bacak) dediler. Hicbir şekilde kıllarını almayacaksın alırsan işe yaramaz diye diye o halde seansı bekledim korkunctu. Ustelik dokulmede olmuyordu para verdim diye mecbur gittim. Sonuc olarak yine işe yaramadı... Sonra tekrar İzmir Alsancak'ta bir merkeze gittim (maya sante kliniği). İsim verdim cunku epilasyonda en iyisi buydu bence. Alexandrite lazer olduğunu soylediler. Mavi ışıklı soğuk ufleyen cihazdı. 4-5 gun once alıp gittim (Koltuk altı genital) Anında dokulme yapıyor benim yaklaşık 2-3 ay kadar yapılan bolgede tuy cıkmadı. Cıkanlar da her seferinde azaldı. Tabi biraz zaman ve sabır gerekiyor. Yaklaşık 10 seans 3-4 ay arayla gitmişimdir. Tamamen bitmedi ama ciddi azaldı ve gucsuzleşti. Şimdi kendim sir yapıyorum bazı cıkan yerleri. Yuzum icin yaptırmak istedim, makinenin gormeyeceğini soylediler. Tuyleri daha da coğaltıyormuş. Yuzume iğneli yaptırdım. (2Seans) Azalma cook cook az oldu.
Bir ara buz lazer gittim. Hicbir işe yaramayan şey bile işe yarıyordur ama bu cihaz yaramıyorrr.
Şimdi sadece iğneli epilasyon yapan bir merkeze gideceğim.. İğnelinin garanti olduğunu okudum yorumlarda. İnşallah sonuc verir. Yuzume belime gobeğime ve kollarıma duşunuyorum. İnce ama sık tuylerim var. Cok kafaya takıyorum, rahatca bikini giymek ve guneşe cıkmak istiyorum

Sevgiler hanımlar