Herkese merhaba
Bu dert mi demezsiniz umarım cunku bu konuya baya baya takıntılıyım şuan. Yaz sonu evleniyorum. Ve vucudumdaki tuylere takmış durumdayım. Beyaz tenli, koyu ve fazlaca tuye sahibim. Oyle gobek sırt yuz vs değil. Genital bolge ve koltuk altımda epey var. Bilincsiz ergenlik, annemin doğru yonlendirmemesiyle yıllarca tuy dokucu krem kullandım. Sonra da jilet. Tatil gibi durumlarda da makine ile durumu hallettim. Bu yuzden tuylerim sert ve cok. Acı eşiğim ise inanılmaz duşuk. Canım cok tatlı.
Şimdi dertlenmeye başladım. Tuylerim cok hızlı uzuyor. Yani 1 hafta icerisinde cok fazla cıkıyor. Bundan 1 yıl once hormonlarıma baktırmıştım bir sorun yoktu. Yapısal ve jilet kullanımına bağlı. Evde kendim ağda vs denedim ama olacak iş değil. Beceremiyorum. Aranızda lumea gibi evde lazer epilasyonuevde deneyen ve başarılı olanlar var mı merak ediyorum. Malum fiyatı aman alayım olmazsa kenara koyarım denecek bir miktar değil. Şimdi alsam 4-5 ay sonraya epey azaltmış olur muyum ? Bir de braun, Philips gibi markalardan hangisini tercih etmeliyim?
Bdv konusu değil demeyin lutfen kafayı buna takmış vaziyetteyim. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkur ederim