Merhaba, ben de lazer epilasyondan dili yanmış uyelerden biriyim. Gittiğim iki yer de cihaz hakkında yalan soyledi. Şoyle ki oncelikle 10 seanslık buz lazer adı altında bir paket yaptırmıştım ancak oğrendim ki alexandyritemış cihazları sadece soğuk uflemeli. 5-6 seans kadar devam ettim yine de uygun fiyatlıydı ve cihazın işe yarar olduğunu duymuştum cunku. Ancak dokulmelerim koltuk altı dışında asla tam olmadı ve 3. Seanstan sonra neredeyse hicbir dokulme olmamaya başladı ben de bıraktım. Kıllarım ozel bolge dışında inceldi ve seyreldi ancak goz ardı edemeyeceğim kadar cok vardı. Daha sonra cihazlarının diode olduğunu iddia eden bir merkezde paket aldım ancak ilk seansıma 4 hafta once gittiğimde fark ettim ki cihazları diode değil optmuş. Hala diode ’un bir turu olduğunu iddia ediyorlardı ama araştırmalarım sonucu diode ile alakalı olmadığını ipl ’nin geliştirilmiş versiyonu olduğunu fark edince dunyam başıma yıkıldı. Her ne kadar ozellikle genital bolgemde şaşırtıcı derecede iyi bir dokulme olsa da ipl ve opt ile yapılan işlemlerin hicbir kalıcılığı olmadığını oğrendim. Bir şekilde sozleşmemi iptal edip, buzlazer sitesinden araştırdığım merkezlerden birinde soprano ice veya soprano platinuma başlamak istiyorum. Şoyle ki ozel bolge dışında cok inatcı bir kıl yapısına sahip değilim. Ozellikle alexandrite sonrası ust bacağımdaki tuyler inanılmaz inceldi loş ışıkta neredeyse hic gorunmuyorlar ama gun ışığında ve beyaz ışıkta belli oluyorlar. Tum vucut gitmek istiyorum. O yuzden soprano platinum veya soprano ice ile deneyimi olan (ozellikle seanslarını tamamlamış ve sonuclarını net bir şekilde gozlemlemiş) arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.