Merhabalar,ilk kez konu acıyorum ve umarım doğru şekilde yapıyorumdur.Bir konuda yazma ihtiyacı hissettim.Ankara'da lazer başlıkları guncel değil ve buradan belki devamı gelir diye başlığı actım.
Oncelikle hemen hemen tum başlıkları okudum.Tum tavsiyeleri ve tavsiyede bulunan hesapları da inceledim(boş vaktim olduğundan değil bu konuda adeta hırs yaptım

)İlk zamanlar Kızılay ve Bahceli civarında bir iki merkez onerilirken sonra donem donem isim değişmiş ama oneriler hep aynı.Aynı derken onerme yolu aynı.Tek tek mesajlarını inceledim bazı merkezi onerenlerin.Once lazer ovuluyor sonra merkezdeki doktorun diğer işlemleri.Tesaduf mu yoksa gercekten guzel bir ağ mı kurulmuş bilmiyorum.Yani lazer icin merkezi oneren herkes mi aynı yerde doktora da işlem yaptırdı.Kimi dudak kimi sac terapisi kimi yağ kırdırma.Ama illa ki yapılmış bir şeyler.Once doğru mu diye duşundum ama detaylı inceleyince (gercekten detaylı inceledim) hic inanasım gelmedi! Ayıp geliyor bana bu tarz şeyler.Yanık gibi ciddi sonuclara yol acabilecek bir konuda s yalan yanlış bilgi verilmemeli.Şu da var yorumlardaki merkezi kesinlikle arayacağım ve hususi gideceğim.Bakalım bunca ovulmeye değer mi?!
Bunun dışında Cukurambar'da oturuyorum ve oradaki doktorların merkezlerini de araştıracağım.Buraya guncel olarak bilgi ve fiyat yazacağım.Belki benim gibi sahte yorumlardan bıkan biri olur da o da bana katılır(inşallah)!