Zeynep Polatta yaşadığım kotu tecrubeyi paylaşmak istiyorum. Bu merkezi secme sebebim gitmek istediğim başka merkezler doluydu. Ben de araştırırken instagram reklamları ve idil isminde bir blog yazarının yazısına guvendim. O kadar ovmuştu ki gittikten sonra İdil isimli kızın iyi merkez anlayışını cok merak etmeye başladım. Zeynep Polatta yanında calışan kişiye randevu vermişlerdi ben o randevuyu iptal ettim tekrar arayıp Zeynep Hanımda ısrar edince sonunda verdiler. Zeynep Polat'ta 1 seansım tam 8 saat surdu. İnanması zor ama evet 1 seansım tam 8 saat surdu. Yuzumun bir seansına 2400 lira odedim. Cunku aşırı yavaş calışıyor. Herkes gibi ben de bir suru video izledim, iki el ve tek el diye bir yontem oğrendim. Zeynep Polat tek elle calıştığı icin yavaş olacağını tahmin etmiştim ama namına instagramda oluşturduğu intibaya guvenip, İdil isimli kızın yazdıklarına da guvenip gittim ama bu kadar yavaş calışacağını tahmin etmiyordum. Burada okuduğum yazılarda ve YouTubeda izlediğim videolarda kıla bir kere elektrik verildiğinde kıl kendi gelmesi gerekiyor deniyor. Ama Zeynep hanım bir kıla gelmesi icin uc dort kez elektrik veriyor bazılarını gelsin diye zorluyor. Araştırırken boyle birşey olmaması gerektiğini oğrendim. Elinin yavaşlığına ek olarak seans sırasında kalkıp iceri gidiyor, cay iciyor, telefona bakıyor, bunları yaparken de sure devam ediyor. Bunlar o sırada saniyelik şeyler gibi gorunuyor ama zaten eli yavaş olan biri yapınca daha cok goze batıyor. Bir yanağım 4 saat tuttu diğer yanağım icin başka gun randevu verdi o durumda gezmemek icin mecburen gittim. yuzumun 1 seansı 8 saatte bitti toplam 2400 lira odedim iğne ucreti haric. Bana işlem yaparken eldiven takmadı, videoya ozel taktığını duşunuyorum. Bir soru sorduğumda ustun koru, biter, hallolur gibi ifadelerle geciştirildim. Surenin uzun tutmasından rahatsız olduğumu anladı, yuzun cok tuylu ama tatlım gibi şeyler soyledi. Seansın uzerinden bir bucuk ay gecti işlem yaptığı yerler hala kıpkırmızı gozaltımda iz gibi şeyler kaldı. Fotoğraf atsam gecer bunlar diyip geciştireceğine eminim o yuzden sormak bile istemedim. Zaten hakkında yapılan şikayetlere kendisi değil eşi azarlayarak cevap veriyor google haritalarda bakabilirsiniz. Şimdi sayfasına bakıyordum dikkatimi ceken birşey oldu. Son paylaşımlarda iki elle calışmayı denemeye calışıyor. 27 yıldır uzman olan biri bunu yeni mi oğrenir ? 27 yıl uzman biri deneme yanılma yapmayı gecmişte bırakması gerekmez miydi ? Bunu gorunce kendimi cok kotu hissettim cunku ben derdime uzman bir kişiden care ararken instagrama aldandığıma emin oldum. Hayatımda ilk defa iğneli deneyeceğim icin bir fikrim zaten yoktu, bunun verdiği eksiklik de buraya gitmeme sebep oldu. Birkac tane paylaşımda sureyi soranlara yine uzun saatler yazmış. Su şişesi kapağı kadar bir yeri calışmış, bu kadar kucuk bir yer icin videoda 1 saatte calıştık diyor. Zeynep hanımın dakika ucreti diğer merkezlerin ustunde. Hem eli daha yavaş hem dakika ucreti daha fazla. Eski videolarına kadar indim. Bazı videolarında kıl kokune akım verirken cat diye ses geliyor. Bu sesler bende de oldu ve ses duyduğum yerlerde hala izler var. Bu seanstan sonra da yuzumun iğneli epilasyon oncesi en yoğun halinin fotoğrafını başka uzmanlara atıp sizce 8 saat calışma yeter mi diye sordum hepsi 8 saatte en az 2 veya 3 calışma yapılır yazdılar. Kendi tecrubemden ve sayfasındaki videolardan anladığım kadarıyla Zeynep Hanım merkezinin tanıtımını instagramda cok guzel yapmış. Cunku benim gibi ince eleyip sık dokuyan biri bile etkileniyor. Cozum ararken maddi manevi mağdur edildiğim icin kendimi başladığım noktadan bile kotu durumda hissediyorum. Psikolojik olarak kaldıracak durumum kalmadı. İzlerin olduğu noktalardan tuyler tekrar cıktı. Ağda yapıp izleri arttırmaktan korktuğum icin kaş usturası ile almaya başladım. Bu hafta ozel hastanede dermatolojiye gidip izlere baktırcam. Ona gore başka bir merkez bakacağım. Gitmiş denemiş biri olarak Zeynep Polat'ın instagramda calışma şeklini farklı gosterdiğini ve memnun olanların da başka merkezleri araştırmadıkları icin memnun kaldıklarını duşunuyorum ya da maddi olanakları bu kadar yavaş calışmayı kaldırıyor. Haksızlık yapmamak icin şunu eklemek istiyorum. Zeynep Polat en başta bana 8-10 saat arası sureceğini soyledi ama ben bunu yoğunluktan dolayı olacağını sanıyordum. Elinin yavaşlığından dolayı ya da iğneli yapma şeklinden olacağını sanmıyordum. Yani hızlı olacak ama yine de 8 saat surecek sandım. Hayır tamamen iğneli yapma şeklinden kaynaklanıyor. Bunu daha sonra anladım. Cunku Zeynep Polat'ta bunu yaşayınca başka uzmanları araştırırken bir suru video izledim. Tavsiyeleriniz varsa lutfen ozel mesajla yazın ama lutfen gidip memnun kaldığınız bir yer olsun. İdil isimli yazarın tavsiye ettiği hic kimseye gitmemenizi tavsiye ederim cunku kendisi gittiğim yerler arasında en iyisi Zeynep Polat demişti. Sozde en iyisini denedim. Zaten merkezlerin reklamını yapmaya başlamış. Kendisi de bizim gibi bir muşteriyken video cekip uzman gibi sorular cevaplamış. Daha once aşırı tavsiye ettiği merkezi daha sonra hic tavsiye etmiyorum demiş. Yani kendisi daha doğru merkezi bulamazken izlenme almak icin uzman gibi yonlendirmeler yapmış. Zaten instagram sayfasına bakarsanız tavsiyeleri ne kadar dikkate alınır anlaşılır. Benim hatam can havliyle ilk gorduğum tavsiyeyi denemek oldu. Bundan sonra ince eleyip sık dokuyacağım. Gitmek istediğim yere kucuk deneme yaptırıp gideceğim. Bu guvensizlikle nereye gidebilirim bilmiyorum.