Evet kızlar hepimizden hayatında var olan en rahatsız olduğumuz şeylerden biride tuylerimiz bence bir kızın dantel ceyizinden cok (kaldımı artık dantel gerci) tum vucud lazer epilasyon yaptırması gerekiyor. ben gecen ay ilk seansıma gittim ve bildiğiniz hpladım asla dayanamadım . sozde buz başlık dıode lazer ne buzu ve ne soğukluğu... dereceyi en duukte bile kızın elini tuttum e kızda sinirlendi tabiki biyerini yakıcaz şimd dedi krem surseydin keşke falan dedi.. Bilsem bu kadar hoplayacagımı surmezmiydim ah be canımm.. neyse cok az atış attırdım dayanamadım. Ama ona ragmen harika sekılde dokulmelerim oldu.. ben de şaşırıdm dedim dayansam demekki daha fazla dokulcekti.. internette sadece genital bolge icin olan kremleri araştırdım.. ve karşıma JETEX Lidokain,Prilokain %5 krem 15g lık olan urun cıktı.. hemen koştum eczaneye sordum.. bu oldukca etkili olan 1g nda bile %25 lidokain %25 prilokain varmı.. urun fiyatı 71tl .. eve geldim ve bir guzel ozel bolgeme onu beledim strec film ile kapladım birguzel.. seanstan yarım saat once surdum ve birde apranax ford ictim gittim ve sıfır acı kız bile şaşırdı ne yaptın dedi onada anlattım cunku gercekten acı eşiğim duşuk dayanamıyorum .. ve siz siz olum eger dayanamıyorsanız benim gibi mutlaka Jedex kremi oneriyorum.. ben biraz fazla surdum sanırım cunku 4 saat oldu hala uyuşuk orası :9 uyuşuk oldugunu doknunca değilde kaşırsanız hissetmiyorsunuz.. pes dedim vallahi.. şimdiden herkese dilerim ki kolayca tuylerden kurtulsun gitsin bu tuyler
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.