Merhaba, lazer ve iğneli epilasyon surecim yaklaşık 11 sene surdu. İlk başta guven hastanesinde alexandrite cihaz ile yuzume kol altıma ve bikini bolgeme 18 yaşında başladım. Cok da iyi bir hastane olduğu icin gozum kapalı gittim. Kol altım yaklaşık 5 seansta tamamen bitti 10 sene olmasına rağmen belki 1-2 tane cıkıyor. Bikini bolgesinde maalesef sonuc alamadım. Ama asıl yuz bolgemde felaketle sonuclandı favorilerim icin gittiğim lazer boynuma kadar inen kıllarla sonuclandı. Gittiğim sene her şey guzeldi sivilce tedavisine başlayıp lazeri bırakınca her şey gun yuzune cıktı. Daha sonra tedavim bitince diode lazer ile devam ettim şanssızlığım ankaradaki en kotu lazer epilasyon merkezi ' arzu okutan ' a gitmek oldu tum vucudum 2. Derece yanıkla hastanelik oldum ( adli tıp raporum dahi mevcut ) ve bıraktım. En son artık iz kalcaksa kalsın kıllar gitsin de diyip iğneli epilasyona başladım 2020 eylul ayında yuzum o kadar yoğun ve sakal gibiydi ki şu an sadece ayva tuylerim kaldı. Ben seanslara ayda 1 değil bazen 2 haftada 1 bazen 5 gun sonra olarak gittim cunku gittiğimde kalın olanları yapıyorduk yaklaşık 30 dk daha sonra kabuklar iyileşince kalan tuyleri . Şu an enseye başladık bittikce diğer bolgeler icin de devam edicem. Gittiğim yerin ismini burda gormedim reklamını yapan birisi de değil. Ama ankarada her bolgem icin bir cok merkezde her cihazı denedim. Sormak istediğiniz her soruyu cevaplayabilirim