Merhaba arkadaşlar. Coğu pcos mağduru gibi benim de kıllanma sorunum mevcut. Ozellikle cene bolgesiyle yıllardır uğraşıyorum. Siyah siyah cıktığı icin mecburen alıyordum, aldıkca daha cok cıktı daha cok cıktıkca ben aldım. Sonunda boynuma da sıcradı. Resmen erkek tipi kıl cıkıyor. Simsiyah, sert ve cok yoğun. Birini alıyorum akşamına obur taraftaki uzuyor. Daha uzamamış olanları hic alamıyorum zaten onlar da siyah siyah gorunuyor. Bir gun bir elimde ayna bir elimde cımbız yine kıllarla uğraşırken cımbızı fırlatıp attım, gercekten sonu yoktu cunku. İğneliye başlamaya karar verdim. 6 seans gittim, yarın 7. olacak. Boyundakilerin hemen hemen hepsi gitti ya da inceldi. Cenede de baya azalma var ama tabii ki hala siyah siyah cıkan kıllarım var. İnsan icine cıkılacak gibi değil. Maske takma olayı olmasa evden cıkamazdım sanırım. Benimle aynı sorunu yaşayıp da bu kıllardan kurtulan var mı acaba? İğneliyle normalde 3-4 seans suruyor diye duydum ama ben tabii ki normal değilim... Kac seans boyle gidecek merak ediyorum. En azından uzama aralığı artsa diyorum. İğneliye başlamadan once 1 gun sonra anında cıkıyordu, şuan 1 hafta suruyor. En azından ayda bir falan cıksalar