Merhabalar ablalarım kardeşlerim

daha once bir kez konu acmıştım başka bir meseleydi şuan ki mesele lazer ben ikinci seansına gittim bugun ve ilk gitmede koltuk altı tuylerim tamamen bitti diyebilirim bir iki tane cıkıyor ve ozel bolgeye gidiyorum annemde aynı şekilde benimle birlikte başladı bilsem daha once giderdim inanılmaz rahatlıkmış zaten bir bucuk iki ayda bir gidiyoruz ( yaptırmak isteyenler kesinlikle guzellik merkezinde yaptırmasın hem yakarlar hemde IP cihaz kullanıyorlar bir iki sene tuyleriniz uyur sonra aynı şekil cıkar) ben lazer ile alakalı birşey duydum doğumda cıkar 10 yıl sonra tekrar eder vs gibi yaptıran hanımlar varmı memnunmusunuz ben doktora yaptırıyorum ozellikle hastahanede yaptıranlardan fıkır almak istedim yaptıran varsa kac sene gecti uzerinden ve tekrarladı mı ? Doktorum tekrar etmez hormon bozukluğu olmadığı surece dedi ama cevreden duyumlar kafamı karıştırdı ? Şimdiden cevaplar icin teşekkur ederim ( bu arada kısacık bir bilgi daha araştırıp gitmek isteyenler icin şeker diyabet hastalarına kesinlikle onerilmiyor yara acılıp tekrar kapanmaya bilir bu işi sadece para icin yapanlarin kurbanı olmayın arkadaşımın başına geldi )