dermaroller uygularken bi krem uyguladım ve daha hızlı iyileşme ve catlaklarımda gozle gorulur incelme oldu.
aslında bambşaka bi sebepten karşıma cıkan bi kremdi bu.zayıflama icin bios life s adında bi urun aldım bi tandığımdan unicity diye bi firmanın distrubutoru kendisi. bana baya bi detaylı anlatınca cok hoşuma gitti ve bayada araştırdım en dahiyane fikir odulu almış bu yıl icinde bu buluş ve firmanın urunleri dunyaca kabul gormuş hatta pdr denen hekimler kitabına girmiş 40tan fazla klinikte test edilmiş bircok universite araşrtırıp onaylamış.neyse bios lifes diye bi urun aldım gıda takviyesi ve zayıflama sağlıyo yanı sıra diabet kolestrol ve kalp icin cok faydalı ve turk kalp vakfi bile oneriyomuş bizzat araştırdım.sonra benim bi de hemoroit problemim vardı bios life s 'i kullanırken hemoroitine de bu kremi surersen kesin sonuc alrısın dedi oylelikle aldıım bi kremdi bu. adı aboriginal gold krem.alırken de anlattı ama bi de broşur verdi.baktım ustunde cok cekici şeyler yazıyo en baştada hucre yenileyici, onarıcı ve yenileyici atkisi kanıtlanmış falan yazıyo.dermorollerden sonra bi kullanayım dedim. uc uygulamamdan sonra hep bu kremi kullandım ve etkisini gordum. icinde centipedia diye bi bitki varmış aborijinlerin kullandığı bitkiymiş bu.ayrıca hemorit konusunda da haklı cıktı tamamen gecmedi henuz ama acaip rahatladım .akne tedavisinde filan da iyi diyolar ben biri iki sivilce izim uzerinde denemeye başlıycam o deneyimimi de sizle paylaşıcam..bi de sordum o tandığıma taze catlaklara da iyi geliyomuş aklınızda olsun...
Catlaklar Aboriginal gold krem mucizesi...
Vücut Bakımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Catlaklar Aboriginal gold krem mucizesi...