Herkese iyi pazarlar
Ben direk konuma gireyim arkadaşlar bende yaklaşık 3,4 seneden beri kilo alıp vermekten kaynaklanan catlaklar var.Daha oncede catlaklar ile ilgili konu acmıştım ama pek verim alamamıştım cevaplardan. Gecen sene cildiyeye de gitmiştim bir krem vermişti kac eczane gezdim o kremi bulamadım sadece birinde buldum oda getittirmeleri lazımmış fiyatını bile biyeri arıyarak oğrenmişlerdi fiyatıda baya bi yuksekti. İnternet te araştırdım sordum soruşturdum fakat kremlerden kimse memnun değildi birisi kesin geciriyor deseydi alıcaktım.Sonra herhalde bunlar hic gecmiyor dedim umitsizliğe kapıldım. Ama yaklaşık 3 ay once yine taktım ben bu catlaklara nerde ne bulduysam catlaklar icin aldım yaptım kullandım acnelyse si ,bebepanthen badem yağları farmasiden aldığım argan balsamı ve daha bir suru şey hicbirindende sonuc alamadım sonuc hep sıfırdı ...Sadece kahve limon biraz gecirmişti 1 hafta kadar kullandım ama baktım ki yine eski haline donuyor bıraktım....
Bugun yine şoyle internette bakındım insanlar benim yapıpta hic sonuc alamadığım şeylere muhteşem , inanılmaz ,mucize gibi şeyler yazmış . Bilmiyorum belki onlara iyi gelmiştir herkesin catlak boyutu renki hatta cildi farklıdır ama işde dediğim gibi bilmiyorum. Bugun catlaklarda tek ilgimi ceken bir konu vardı aslında aklımada yattıda şoyle ki ..!
Dışarda satılan acık sutlerden alıyoruz ve buz dolabına koyuyoruz ustunde ince bir tabaka tutana kadar bekletiyoruz sonra onu alıp catlak olan yerlerimize suruyoruz ve bunu haftada yaklaşık 2,3 kez yapıyoruz bunu yapan kişi ve teyzesinin goğusundeki catlaklar gecmiş dediği gibi sonucuda mukemmelmiş.Şimdi aranızda bunu yapan varsa veya bu değilde başka tarif'den yararlanıp sonuc mukemmelse lutfen bana ve bu yazıyı okuyan herkese yardımcı olurmusunuz . Veya benim gibi catlağı olan varsa benim gibi yapıcağı hicbirşeyi yoksa herşeyi denemişse aklınada şu ciğ sut yattıysa gelin hep beraber deniyelim nedersiniz ?
En kısa zamanda yazılarınızı bekliyorum lutfen
Catlaklar Catlaklar İcin Ciğ Sut Aklıma Yattı :)
Vücut Bakımı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Catlaklar Catlaklar İcin Ciğ Sut Aklıma Yattı :)