merhaba arkadaşlar forumda daha once bu konuda cok fazla başlık actım ama hic birinden gercek anlamda bir sonuc alamadım sonunda forumda bu bolumu keşfettim.. benimle aynı şeyleri yaşayan ve beni anlayıp yonlendirebilicek birilerini bulduğum icin mutluyum.. daha fazla uzatmadan konuya geciyim benim de şikayetim sizler gibi goğus kucukluğu hatta hicliği.. doktora başvurdum hormanel bir sorunum yok genetikte olduğunu sanmıyorum cunku butun akrabalarımın goğusleri normal ya da normalden buyuk ama ben nedense boyleyim.. 12 13 yaşında kızlazrın bile goğusleri benden dolgun. benimse yeni cıkmış gibi.. bir cozum bulamamak beni cok yoruyo bazen keşke hormanel bir sorun olsaydı o zaman ilac kullanıp gecirirdim dediğim bile oluyo.. Allah daha buyuk dert vermesin ama gercekten cok zorlandığım oluyo alışveriş yapmak, denize girmek, akrabalarda ya da bir arkadasımda yatıya kalmak bile istemiyorum. biliyorum size cok sacma gelicek ama ben kendimi genc bir kız gibi hissedemiyorum kızlar her turlu tavsiyenize acığım (bu arada bir iki ay sonra 18 olucam)(ve estetik olmak bana cok korkutucu geliyo doğal yollarla hallolsun istiyorum) Ayrıca sizce nedeni ne olabilir bence nedenden sonuca gitmeliyiz her kes bi duşuncesini yazarsa cok iyi olur mesela benim aklıma ergenlik donemindeki sıkıntı stresin etkili olabileceği geliyo sizce mantıklımı?? şimdiden teşekkur ederim (ben boyle yazıyorum ama isyankar biri gibi anlaşılmak istemem Allah hic birimize daha buyuk dert vermesin)