Doğal Goğus Buyutme Yontemleri dikkat sporda fayda varr!!!
Vücut Bakımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri dikkat sporda fayda varr!!!
-
20-09-2022, 11:23:06merhaba arkadaşlar beni tanıyanınız vardır yazın bende baya uğraştım cabaladım ha buyudu ha dolgunlaştı diye uyandım her sabaha ama yine aynı şey dumduz goğusler hani sadece ucu var başka bişey yok yaptığım masajların hicbir faydası olmadı ictiğim yediğim hicbirşeyin faydasını goremedim ne yazık ki fayda gorenleriniz olmuş hepinizin adına cok sevindim umarım eski haline donmez istediğiniz gibi kalırlar şifasını da bulamayanlar en kısa zamanda bulur inşallah ben artık bıraktım bu işleri sizin umudunuzu kırmak icin yazmadım sadece kendimde değişen bişeyler de oldu bilirsiniz kalca ve goğus belirginleşmesi ostrojen ile ilgili bir konu goğuslerimin buyumesi icin yediğim butun ostrojenli yiyecekler hep popocuguma yaradı buda beni mutlu etti tabii ama ben yediğiniz herseyin yanında spor da yapmanızı oneririm kollarım zayıftır hic de basketbol voleybol oynadıgım yoktur ama kosu yaparım her aksam sanırım hormonlarımı yağ dokularımı yanlış yere yonlendirdim dediğim sudur ki kollarınızı calıstırıcak aktıvıteler yapın goğuslerinıze yonlensın yedıgınız hersey boylece yag dokusu olusmaya baslasın ben basketbol ve voleybola basladım yenı sutyenler almayı planlarken pantolonlar almak zorunda kaldım
) hepinize iyi gunler