Dediğim gibi artık neye guveneceğimi şaşırmış durumdayım daha 20 li yaşlarımdayım ama karma bi cildim var burnum yağ yuzunden siyah noktalarla doluyken yuzumde kuruluktan oluşan gerginliği hissediyor ustelik mimiklerden midir bilmiyorum ama artık goz cevremde gulunce oluşan kırışıklıklarım var hemde oyle azbuz değil şu yaşıma kadar kremlerden hep kactım hep bi on yargım vardı erken yaşta cildimi bozar kırıştırır ne gerek var doğal dursun ben birazcıkda doğalcıyımdır bu yuzden sacımı bile boyamam ama her kadında olduğu gibi onemli gunlerde makyajımı eksik tutmama bu makyajın icinde her ne kadarda fondoten ve pudra olmasada allık far rimel ve ruj giriyo ustelik bazen daha hafif tonda gundelik bile kullanıyorum bunları ama dediğim gibi ayna karşısında kırışıklık gorunce artık boyle durmamam gerektini duşundum ve size danışmaktan başka carem kalmadı ben guneş kremi dahi kullanmayan ben goz cevresi ve yuzum icin en azından bi nemlendiri iyi gelir diye duşunuyorum ve size soruyorum son zamanlarda OLAY diye bi markayla cok ilgilenir oldum nedir ne değildir iceri doğalmıdır yada doğal olup zaralı olmasındansa kimsal olsun yararı olsun sadece kullandıktan sonra yatarken temizleme gerektirsin ne şekille kullanılırsa ben varım dediğim gibi cildimi koruyacak bişeyler istiyorum sadece ve urunu bıraktığımda yada devamlı kullandığımda daha zara gormuş bi cildim olsun istemiyorum OLAY hakkında ne duşunuyorsunuz ve karma cildime zarar vermeden herhangi bi markanın yada sizin onerdiğiniz Bi Maske varmı burnumdaki siyah noktalar ve cilt temizlemek icincok konuştum farkındayım :99: ama onerilerinizi bekliyorum :109: