Oncelikle bu konuyu, bu siteye teşekkur amaclı acmak istedim. Uyesi değildim fakat siteyi sık sık takip ediyordum. Burada ki goğus buyutme konularından cok faydalandım ve yaptıklarımı paylaşıp size de faydalı olmak istiyorum.
17 yaşındayım ve goğuslerim neredeyse hic yoktu. Destekli buyuk sudyenler takıyordum ama buyuk olmadığını bilmek canımı sıkıyordu. Son bir aydır yaptıklarımla ise resmen buyudu. Şekli bile yokken, şimdi yuvarlak ve buyuk olmasada goğuslerim var.
Yaptıklarım şunlar:
- Cilek yağı veya kayısı yağından herhangi birini almanız gerekiyor. Ben daha cok kayısı yağını kullandım ama ara ara cileğide kullandım şuan bittiği icin kayısıyla devam ediyorum.
- Duzenli olarak her banyoda masaj yaptım. Burada bir konu vardı goğus buyutme masajıyla ilgili şuan bulamadım ama hepsini uygulayamadım zaten. Uyguladığım hareketler:
İki parmağımla her bir goğusumun etrafında 100 tane daire ciziyorum ustten başlayarak. ( Sol elle sağ goğsumu, sağ elle sol goğsumu olacak şekilde)
Daha sonra sağ elimle sol goğsumu yandan bastırıp sol elimle de alttan yukarı doğru kaldırıyorum. Bunu diğerine de tam tersi olacak şekilde yapıyorum (her birine 10 kez)
Goğuslerimi rastgele sağa sola ceviriyorum bir kac kez.
Ve ikisini birden avuclayıp yoğurur gibi hareket ettiriyorum kısa sure.
Yağı sadece ilk yaptığım harekete başlarken avucuma dolduruyorum zaten o hareketle iyice yiyor. Ha birde iki gunde bir banyo yapıyorum kış sebebiyle. Banyo dışında masaj yapmıyorum.

Belki yaptığım hareketlerde yanlışlık vardır, bilmiyorum o konuyu bulan olursa oradan bakabilir ben boyle yapıyorum.
Birde omuz geliştirmeye takmıştım bir ara. İki hafta kadar su şişelerini doldurup kaldırıp indirdim bi şeyler yaptım ama belki faydası olmuştur onunda
Ha birde burada okuduğum bir hareket vardı, havluyu alıp camaşır sıkar gibi sıkıyorduk 20-30 kez. Unutmadığım zamanlarda onu yapıyorum.

Umarım yardımını gorursunuz. Benim annemin goğusleri kucuk, genetik yani. Oturup buyumesini beklesem buyumeyecekti. Şuan cok mutluyum umarım herkes sonuc alır.

ONEMLİ BİR AYRINTIYI UNUTMUŞUM: Bu surecte okuldan eve gelir gelmez hemen sudyenimi cıkarmaya başladım. Sudyenin buyumeyi engellediğini duymuştum cunku. Sadece dışarıda sudyen takıyorum kızlar​