Selam kızlar
Ben de kucuk goğus derdinden muzdarip olanlardanım. Ve ben de bu doğal yontemlerle goğus buyutme yoluna baş koyanlardanım. Pek cok şey denedim doğal yollarla goğuslerimi buyutmek adına; fakat bir sonuc elde edememiştim kısa zaman oncesine kadar. Adacayı, rezene gibi bitkisel caylardan ictim bir aralar. Bir aralar şınav cektim istikrarlı şekilde, o biraz etkili oldu ama cok yorucu diye bıraktım uşengecliğimden efenim. Bir aralar soğuk suyla masajı denedim, tibet masajı mıdır nedir onu da denedim İki hafta kadar yapıp pek sonuc alamayınca bıraktığım yontemler bunlar. En son şerbetci otu kremi hazırlayıp geceleri surmeye başlamıştım ki alerji gibi bir şeyler oluştu cildimde, kucuk kucuk kızarıklıklar. Haliyle bu işleri bırakmaya karar verdim, ki bir senedir de hic uğraşmıyordum boyle şeylerle. Ama malumunuz yaz geldi bile. Ben de nişanlı bir kızım, Allah izin verirse yarın bir gun evlenirim işte Silikon ameliyatı olmayı duşunmediğimden yine internet başında yontem aramaya koyuldum gecenlerde. Gecenlerde dediğim 20 gun oldu. Tam 20 gun. Once burada okuyup sonra da detaylıca araştırıp hayıt tohumuna başlamaya karar verdim. Anneme aldırdım aktardan, tarih 5 haziran. Ayın altısında başladım hayıt tohumu cayı icmeye. İnternet okuduğum kadarıyla tadının bayağı kotu olduğunu tahmin ettiğimden bal ekleyerek icmeye başladım. Bal ekleyerek dediğim bildiğiniz boca etmek, hani cok kilolu da olmadığımdan beş tatlı kaşığı bal ekliyorum bir bardak caya
Ve siz bu satırları okurken ben iğrenc hayıt cayımdan yudumluyorum.
Neyse gelelim sonuca. Tecrubeli olduğumdan, başladığım gun goğus olculerimi not ettim. Hani boşu boşuna şu zehir gibi şeyi icmek zorunda kalmayalım işe yaramayacaksa değil mi?
6 haziran >> Goğus altı olcusu: 73 Goğus ucu hizasından: 82.
25 haziran>> Goğus altı olcusu: 73 Goğus ucu hizasından: 87
5 cm fark kızlar. Bir 5 cm daha buyutebilirsem super olacak. Sizlere de bir faydam olsun istedim
Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Tadı iğrenc ama gayet etkili!
Vücut Bakımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Tadı iğrenc ama gayet etkili!