arkadaşlar merhaba butun konuları inceledim ama herkesin tek bir derdi var ben de ise hepsi bir aradasenağlama
yaşım 20 ve goğuslerim buyuk. 90D ya da 95 beden sutyen takıyorum artık sırtım o kadar ağrıyor ki... ne yaparsam ağrılarım gecmiyor.hatta acaba sorun mu var diye doktora gittim goğuslerin buyuk ağır geliyor dedi
kucultmek icin ameliyat olmam gerekiyormuş ama daha oğrenciyim o masrafı karşılayamam.
hadi buyukluğune alıştım ağrıyada razıyım ama sarkıklar, sutyeni takınca dolgun ve dik duuryorlar ama sutyeni cıkarınca tam bi hayal kırıklığısenağlama yakında gobeğime gelecekler diye korkuyorum artık cok psikolojim bozuldusenağlama
goğuslerim porsumuş ve cansız gorunuyor. artık daha fazla sarkmasınlar diye gece gunduz sıkı sutyenler takıyorum ama sonuc aynı...
ben de dik, sarkmamaış, porsumemiş, dolgun taş gibi goğuslerim olsun istiyorum ama bazı yontemler sıkılaştırırken buyutuyormuş benimkilerin buyumemesi lazım biraz da ha buyurulerse 100 beden takıcamsenağlama
lutfen bilgilerinizi benimle paylaşın gercekten cok morelim bozuluyor dar kıyafet giyemez oldum havuza denize giremez oldum. kilo vereyim belki işe yarar dedim iyice porsudu ve catlaklar oluştu. lutfen yardım edinsenağlama şimdiden teşekkur ederima.s.
:( hem buyuk hem sarkık hem porsumuş goğus yaş 20:(:(:(lutfen yardımmm!
Vücut Bakımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- :( hem buyuk hem sarkık hem porsumuş goğus yaş 20:(:(:(lutfen yardımmm!