merhaba kızlar maalesef bende kucuk goğusluyum cok uzuluyorum defalarca konu actım ama artık bu kucuk goğuse dur demenin zamanı geldi ben bu kremleri kullanıyorum canlarım. pembe olan rosanse yi eczaneden, diğerlerini markette bulabilirsiniz kızlar toplasanız 10 lira bile tutmaz ve sizi 1- 2 ay idare eder zaten o pempe olanın fiyatı 2 tl cok uygun ama varya kızlar surer surmez anında emiyo 2 dk icinde masaj yap hemen emiyor herneyse ben bunları kullanarak 1 cm ve dolgunluk kazandım kızlar ve duşundum ki sizde bayan olarak buyuk goğusler sizinde hakkınız kızlar hem bu kremler evimizde olan kremler ayrıca corekotu yağı da var hepsi resimde var tek tek cektim kızlar sırf sizin icin

ayrıca ben bir konu acmıştım masaj ile ilgili 1- 2 bedene kadar buyutuyormuş onunlada destekleyelim ve bu maratonu unutmayalım yorumlarla destekleyelim kucuk goğuslu kadın kalmasın !!!http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/goegues-bueyuetme-masaji.751781/ link bu kızlar (masaj icin )
kızlar resimler aşağıda 1 fotorafı 2 kere paylaşmışım birde hepsinin goruntusu var tek fotorefta oradan daha rahat şekilde gorebilirsiniz