selam
18 ay once doğum yaptım. 52 kg ile hamile kaldım 74 ile doğurdum. zamanla 57 ye kadar duştum ama tekrar 66 ya cıktım. neyse gecen sene sıktım kendimi 63 e duştum orada da 1 senedir duruyorum.
işimide bıraktığım icin evde otururp duruyordum. metabolizmam da calışmıyordu tabiki. 2 ay once yakınımdaki spor salonuna başladım. haftanın 3 gunu 45 dk step+ 35 dk plates+ 30 dk ağırlık calıştım. ilk ay pek fark goremedim. ama gecen gun olculerim alındığında şok oldum. belimden 15 cm kalcamdan 6 cm bacak ve kollardan 3 er cm incelmişim. kilom da pek duşme yok 500 gr kadar duşmuşum.
olculerimdeki farklılık beni tekrardan hayata başlamaya başladı. fakat hala tartıya cıktığımda 50 li rakamları gorememek canımı sıkıyor. salondaki gorevliler once sıkılaşacaksın ondan sonra 3-4 ay sonra hızla kilo vermeye başlayacaksın dediler.
spor yapmayı cok sevdim mutlu hissediyorum kendimi ama işte kg veremediğim icim motivasyonumu kaybetmekten de korkuyorum doğrusu.dedikleri doğrumu? bu tempoda gidersem kilo vermeye başlarmıyım sizce?
Step+Plates = İnceliyorum
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Step+Plates = İnceliyorum