19 yaşndaym gecen sene universiteyi kucuk kendi memleketmden kotu bir yerde okuyordum ama orada cok mutluydum cunku babamdan kacmıştım babam manik depresifin sadece manik donmelerini yaşayan alkol bağmlısı surekli dayak atan ne arasanız bulabileceğinz kotu bi adamdı. kazanamıycğmı duşunp bana cok kufurler etti kazanınca cıldırdı para yollamam dedi her neyse ben yazları da calşıyordum zaten bana ettiği psikolojik işkenceye rağmen ben geri adım atmadım bundan daha kotu olamaz dedim karar verdim her neyse sonucta universiteye gittim .hayatımın en guzel yılydı. mayıs ayında sizinde bildğinz gibi manik donemler genelde bahar yaz aylarına denk gelir ben universitedeykn babmn manik donemi başlamş bu yetmezmiş gibi alkolude arttırınca sorunlar beraberinde geldi ve telefonda annemle konuşrken annemi dovduğune (telefonda ben universiteyi okdugm x şehrindeyken) şahit oldum ve inann benm icin cok kotydu cnku annem yaşlı ve pnu cok seviyordum attığı dyağın ardından annemn parmağı kırlmştı abim bu son duruma dayanamdı ve ayrı eve cıkma kararı aldı. her neyse ben da annem ve abm icin universitemi değiştrm onları ekonmomk olarak zorlamk istmedim ve bu zor zamanlarında yanlarında olmak istedim ama anladım ki ben 19 yıllık hayatımın en buyuk hatasını etmişim. yaptığm fedakarlk taktr edilmedi nankorlkle karşılandı. ben oyle uzgunum ki x şehrindeki okulumu arkadşlarımı oradaki hayatımı cok seviyordum.şimdi orada ozgurdum burada değilsin ondandır diye duşunenler olabilr burada cok daha ozgurum ozgurlkle lgisi yok . ama cok cok pişmanım annemi artık sevemiyorum bile ben oun icin bnca fedakarlk yaptm babam gibi tehlikeli bi adamı karşıma aldım ama o karşılığında beni temiz bi carşafta yatar gornce 1 gun sonra altımdan o carşafı alıyo eski carşafı seriyo eski tabaklarda ymk yedirmeye calşıyo ya da mutfak dolaplarına tabak koymuyo yani benm istemediğim ne kadar şey varsa yapıyor anne yapma ben guzel bi yaşamımız olsun diyorum lafı taaa nerelere goturuyo ben kafayı yemek uzereyim annem hic bi şeklde beni dinlemiyo ben sadece temiz bi hayatım olsun istyorum bırak ben yapayım diyorum ama yok illa arkamdan kendi bildiğini yapmaya devam ediyo ben tabakları tabaklığa kymuşşam koşa koşa arkamdan indiriyo falan ben delirmek uzereyim bu aile stresinden 6 yıldır sacım dokuluyo kafamda sac kalmadı 10gnde bir regl oluyorum ya da reglm 18 gn suruyo doktora gideyim diyroum ama dvlet hastanelerinde ya vitamin ya da antidepresan verip yolluyorlar benim uyuşmaya ihityacım yok . kendimi cok kotu hissediyorum x şehrinde mutlu oldğm gnleri ozlyrm yaptğm fedakarlk korkaklık olarak nitelendirilyo anneme gore kendime guvenm yokmş ondan gelmişim her neyse ben kafayı ymek uzreyim yardım edin lutfen bana bi şey soyleyin.. ben tum kotulklere rağmen polyannacılık oynayan bi kızdım yıllardır ama artık hayat enerjim tukenmiş yapma diyorum kendi kendime cok kotu durumda olanlar var ama artk hayattan zevk alamıyorum ki alkol bağımlısı babam hayatımda olmamasna rağmen bu boyle ben yine eski mutlu ışıl ışıl dun gece babasından dayak yemesine rağmen okulda her şeye herkese gulen yaşama tutunan umutları olan mutlu olan hayatı doya doya yaşayan kız olmak istyorum yardım edin