Meltem Hanım merhaba...
Sizinle paylaşmak istediğim şu ki...Benim duygularım bir anda ve 180 derece değişebiliyor. Bundan en cok şikayetci olan kişi de eşim. Hatta kendisi giderken gotururum diye doktora da bir mektup yazdı sağolsun.Ben gulup geciyorum ama acıkcası kendim de bu halimden pek hoşnut değilim. Eşimin deyimiyle ona tapar gibi davranırken bir anda duşmanımmış gibi bakmaya başlıyorum. Hele hele o ofke anımda dokunulunca zaten deliriyorum ...Vucudumda bir elektrik hissettiğimde olmuyor değil...Oyle boyle sinirlenmiyorum yani...Diğer insanlarlayken de ya sessiz sakin kimseyle konuşmadan kimseyle goz goze gelmemeye calışarak bir koşede oturuyorum ya da sevgi kelebeği gibi şenşakrak havalarda ucuyorum bi de abuk subuk hareketler yapıyorum genelde daha sonra pişman olduğum. Abuk subuk dediğim yaşıma yakışmadığını duşunduğum hareketler ve sozler.. Bu dengesiz halim acıkcası beni de cok yoruyor...Doktora giderken mektubu unutmuşum ve doktor hanıma da kendimi 3-4 dakikada pek fazla ifade edemedim...Onun benden anladığı sadece aniden ofkelendiğim oldu...Bana ilac yazdı...20 mg p...c fakat ben onu kullanmadım ne yalan soyleyeyim...Yani ya benim kişiliğim buysa...