1.5 yıllık evliyim .kayın validem maddi olarak faturalarım,pazar alış verişi desteği yapıyor...beraber yemek yiyoruz altlı ustlu oturuyoruz bide kayınpederim yok..sırf o mutlu olsun die okdar cok fedakarlık yapıyorum ki cnımın istemediği şeyleri sırf o mutlu olsun die yapıyorum sonra kendim de mutlu oluyorum.cunku oylelikle bana ii davranıyor..fakat kendi isteğime gore davrandıgımda mesala yemekten sonra 3-5 gun hemen evimize cıkalım hemen bir surat bir surat..bana hic bişey demez surat yapar,ama eşime vay efendim aman cık hemen evine durma zaten,yok ablanları aramadın ,falancayı filancayı aramadın vs...bir suru sorun .o yuzden işten gidiyorum saat 8 de 9-10 a kadar oturuyorum sırf mutlu olsun die muhabbet sohbet.bide dul gorumcem var..kendi cocukları benim kadar konuşmaz onla.ki ben kaynanamın torunlarından bile kucuğum ben 24 kaynanam 70 yaşında.sırf o mutlu olsun die kıcımı yırtıyorum af edersiniz..pazar gunleri kahvaltıyı beraber yapıyoruz sağolsun gorumcem hazırlar bizi cagırır..hazıra iniyom yani.kahvalatıdan sonra hemen evime cıkmıyorum 1-2 saat otururum..kahvaltıya inmeyelim akşama kadar evimizde oturalım ya yukarı gelir yada surat sallar sonra eşime dır dır yapar hic inmiyon aşagı olumuyuz dirimiyiz sormuyon falan filannn bir suru faso fiso..amannnn cok sıkıldım yaa acil yardımmmm.istiyorumm