Merhabalar Meltem Hanım,
benim sorunum şaşılık. Gozumde kayma var ve ben nişanlıyım. Nişanlım ve ailesi bu zamana kadar bu konu da hic birsey soylemedi cok yorgun oldugun da kayma bariz belli oluyor ama normalde dikkat edilmezse pek belli olmuyor tabii gozluğu cıkarmazsam. Evlenince 7/24 birlikte olacagız nişanlım gozum icin birsey derse ben cok uzulurum şimdi bile duğun gunumu duşunuyorum gozun cok kayarsa o kadar insanın icinde cok utanırım.Nişanlım beni gozluksuz hic gormedi kafama gozlerimi cok taktım bunu onunla konumak istiyorum ama sonrada vazgeciyorum ya kotu birsey soylerse diye gozlerime dikkatli baksın istemiyorum. surekli kayan gozumu duşunuyorum ameliyatla da duzelmeyecek bazen evlenmesem hic diyorum bana bir yol gosterin lutfen şaşılık evlilikte olumsuz bir etken olur mu. onunla şimdi konuşmalımıyım bu konuyu ileri de onume cıkar mı fotograf cekilirken bile direk karsıdan cekilmem hic bir zaman gozum belli olur cunku. gozumu duşunmekten hayatı kendime zindan eder oldum sabahları uyanır uyanmaz gozum cok mu kayıyor diye aynaya bakıyorum. bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim bana bir yol gosterin lutfen.