Merhaba Meltem Hanım ,

4senelik surekli sorunlar yaşadığım bir ilişkim var. Bende herşeyi kafaya takan biriyim.
Gorduğum bir yanlışı senelerce unutmuyorum unutmak icin cabalıyorum fakat hergun aklıma geliyor unutamıyorum.
Normalde sakin biriyim fakat haksızlığa geldiğim zaman resmen cıldırıyorum kendimi kaybediyorum .
Ben ben olmuyorum. Ağzımdan cıkanı duymuyorum kendime engel olamiyorum. Ve daha bircok şey kendime zarar vermem gibi..
Erkek arkadaşımla her tartışmamızda ağlama krizlerine giriyorum. Cok tartıştığımız icinde ağlamadığım gun yok neredeyse.
Onunla sorunlarımız olduğunda strese bağlı nefes darlığı yaşıyorum.
Buda bazen 1 ay bazen 3 ay suruyor. İlk nefes darlığı icin doktora gittiğimde doktor antidepresan ve nefes acıcı bir hap vermişti.
Atarax 25mg en duşuk dozda olduğu icin bana pek etki etmedi.
Doktor yarım ic demesine rağmen. Bana etki etmediği icin 2 tane icmeye başladım.
Bu hapı 1 sene boyunca hergun icmedim fakat coğu şiddetli tartışmalarımızda sakinleşmek icin ictim. Biraz sakinleştiriyordu beni.
Erkek arkadaşımla olan sorunlarım icin ağlama krizlerim ve kafaya en ufak birşeyi takmalarım icin hic doktora gitmedim.
Doktora bu sebeple gitmekten cekindim acıkcası. Anksiyete mi acaba benim ki diye endişeleniyorum.
Sizce benim rahatsızlığım ne olabilir ? Ve bu problemlerimi nasıl cozebilirim ? Fikirlerinize ihtiyacım var.