boşanma aşamasındayım...
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- boşanma aşamasındayım...
-
20-09-2022, 05:15:25merhaba meltem hanım ben 10 aylık evliyim. eşim ve ben oğretmen olarak gorev yapmaktayız. bundan bir ay once eşimle cok buyuk tartışmamız oldu ve beni evden gonderdi, bir aydır da aynı yerde kalmıyoruz. sorunumuz ozetle maddi. evin giderlerini borclarımızı ortak odediğimiz halde aldığıma verdiğime aşırı karışıp, ayrıca da bu nedenle hakaretler ettiği icin ayrıldım. bana 'maaşının tamamını ortaya koymuyorsan boşanacağız ' dedi. bu benim cok ağırıma gitti. biz eşimle 4 yıllık birliktelik sonrasında severek evlendik. ama bu soylediği şeyler beni sevmediğini duşunmeme neden oldu. ayrıca uzak şehirlerde olduğumuz icin goruşemediğimizden duğun icin biraz acele ettik. goreve başladığımızın ilk yılı evlendik ve maddi durumumuz cok iyi olmadığı icin ben her masrafta eşimi duşundum o kadar ki beyaz eşyamızı bile duğunden altı ay sonra almayı kabul ettim. eşim bana 'ben durumum olsa bugun evlenmek isterim ama maddi durumum iyi değil bir yıl sonra evlenelim' demişti. sorun para ise hallderiz duğunden sonra oderiz demiştim ve bu konuda ona her turlu yardımı ettim fedakarlığı da... evlendikten sonra ' bana bu duğunu sen istedin, bir yıl daha bekleyemedin ' gibi kırıcı şeyler soyledi. bunun telafisini etme durumum yok ama. eğer boyle bir cumle kuracağını bilseydim hic evlenmezdim. ona cokkk kırgınım. 1. si beni maaşını ortaya koymuyorsan boşanırız diyerek gozden cıkardığı icin, 2. si bu duğunu ikimiz de cok istediğimiz icin ve birbirimizi severek evlendiğimiz halde sen bekleyemedin gibi telafi edemeyeceğim bir durumla beni karşılaştırdığı icin, 3. su de bir aydır ayrı kaldığımız hala arayıp kendini affetttirme cabasına girmediği icin ona cok cokk kırgın ve kızgınım. cevremdekiler affet diyorlar ben de affetmeyi cok istiyorum ama eşimden affedilmeye değer bir davranış gormuyorum. bir yandan bu evlilik bitmesin istiyorum, bir yandan da bu kadar yaptığını burnu surtmeden affedersem tekrar yapacağını duşunerek boşanmayı istiyorum. bana yardımcı olabbilir misiniz. bu evliliği kurtarmak adına ne yapabilirim. sadece beklemeli miyim ve eşim hatasını nasıl anlar bunun icin yapabileceğimiz bir şey var mı. eğer bilgi verebilirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkurler...