Hocam merhaba,benim sorunum insan ilişkileri,daha da doğrusu karşı cinsle olan ilişkilerim...Tutucu bir ailem var,babamla ilişkilerimi asla paylaşmam,annem de bir ilişkim olduğu zaman normalden daha erken eve gelmemi ister vs. Sanırım bunların da etkisiyle ben de oldukca tutucuyum ancak karşıma cıkan kişiler genelde daha rahat bir ilişki yaşamak istiyolar,eve gitme,birlikte tatile cıkma gibi..Bunun yanısıra karşıma cıkan insanlar hic bana guvenmiyor,gercekten sevsem de sevgime inanmadıklarını,kendilerine guvenemediklerini iletiyolar,ben de karşımdakilere guvenemiyorum bi turlu ve guvenemediğim icin de huzursuzluk cıkarıyorum;bir ilişkiye başladığımda başlarda istekliysem de bi sure sonra cıkıp buluşma yerine gitmek zor geliyo,hem değerlerim nedeniyle hem de ilişkimin eninde sonunda biteceği korkusuyla fazla yakınlaşamıyorum da erkek arkadaşımla;bunun yanısıra aşırı kıskanc davranıyorum erkek arkadaşlarıma,bunlatıyorum,mesaj atsam 10 dk gec yanıt gelse hemen olay cıkaıyorum ve eleştirierimi illa ki sinirli bir şekilde yapıyorum.Yetiştirilme tarzımın etkisiyle sahip olduğum değerler var ve karşı tarafın da daha farklı beklentileri oluşuyo ve ben ikisi arasında sıkışıp kalıyorum;zaten uyumsuz biriyim ilişkide,bu sefer daha da uyumsuzlaşıyorum.Hepsinden de ilginci herkesin beğendiği biriyken,erkek arkadaşım da başta beni cok sever,beni cok beğenirken bir sure sonra davranış bozukluklarım yuzunden bana duyulan saygıyı kaybediyorum;ilişkilerim en fazla 3 ay suruyo ve ayrıldığım zaman da erkek arkadaşlarım bi daha arkadaşca bile halimi hatrımı sormuyo,arkalarına bakmadan kacıp gidiyolar resmen..Artık duzgun,duzeyli bir ilişki olsun,mumkunse de bir omur boyu sursun istiyorum ama mutlaka bi yerde tıkanıyo.Yardımınızı rica ederim