merhabalar hocam..profesyonel birinin bir tık otede olmasının heyecanından dolayı daha evvel buna benzer acılmış konular olma ihtimalini duşunmuş ve araştırmış olmamakla birlikte affınıza sığınaraktan sozel yardımınızın tekrarını bekliyorum...

henuz yeni nişanlıyım..1.5 yıl konuştuğum kişiyle evliliğe adım atma kararı aldık..fakat ben ilişkimi 2011 haziran oncesi ve sonrası die ne yazıkki ayırıyorum...herşeyden evvel karakter olarak cok vesvese sahibiyim..olmamış belkide gercekten olması mumkun bile olmayı şeyleri kurdukca kuruyorum..buda sadece ilişkimde yaşadığım bir durum..2011 başlarında başlayan ilişkimde birtakım zedelenmeler yaşadım..belki ufak gibi gozukucek anlatınca fakat alt başlıkları yoğun işte..

neden haziran oncesi sonrası die ayırdım onu hemen anlatayım kısaca..klasik erkek zaafları ...ben lişkimizin başında facebook kullanmayı istemediğimi soledim..oda uyguladı ; fakat ne yazıkki benim haberim olmadan farklı bir face acmış..2 sefer aynı hatayı yaptı..ben internette başka sitelerde uyeliğinin olup olmadığını son kezsorduğumda hayır dedi..fakat ne yazıkki onlarda sonradan patlak verdi.kaydadeğer yaptığı birşey yok fakat yapmayacağı anlamınada gelmez..cok cırpındı cok savaştı en sonunda beni ikna etti..o vakte kadar ne dışarı akşam cıktığında rahatsız ederdim ne karışırdım..fakat taki gecen yıl yaz aylarında bu olaylar oldu o zamandan beridir inanılmaz bir guwen eksikliğim oldu..

haklı olarak ,bunun farkındayım..ama solediği tekşey akışa bırakmak..kendisine yonelik değil olmayacaksada bu vesvesemle oldurcağımdan soz edio..telefonu calsa şupheleniyorum..iyi geceler die konuşsak gece şupheleniyorum acaba başkasıylamı goruşecek kapadıktan sonra die..

kısaca inanılmaz takıntılar başladı bende..doğruyu solesede inanasım gelmio..hatalarının farkında ama artık yeter dio..sıkboğaz da etmek istemiyorum..malum evlilik bu ..urkmesinede gerek yok ama napıcağımı bilemiyorum...uykularım kacıo duşunmekten..hicbirşeye konsantre olamıyorum..cunku kafam sadece buna odaklı..aldatılma,yalanla karşılaşma ihtimaliyle..sil baştan ona guwenmeyi ve cidden rahat olmayı istiyorum ..fakat...

yani ozetle benim bi destek almam gerekiyor mu..nası atlatıcam bu olayı...şimdiden teşekkurler..