Merhaba doktor hanım.
İzmir'den yazıyorum size. Ben 2 yıldır bu sorunu yaşıyorum ve artık aklımı kacırmak uzereyim. Boş bir evde yalnız kalamıyorum ben. Erkek arkadaşımla yaşıyorum ve annesi vefat etti. Şu an annesinin vefat ettiği evde kalıyoruz. Evde vefat etmedi ama onun kaldığı evde yaşamak, onun oturduğu yere oturmak, mutfağında yemek yapmak surekli aklımda bunlar var. Surekli paranormal şeyler yaşamaktan, gormekten korkuyorum. Surekli huzursuzum. Bir şey gorur de bunu gorduğume kimseyi inandıramam beni delirdim sanırlar diye korkuyorum. Gece hicbir şekilde herhangi bir evde yalnız kalamıyorum. Erkek arkadaşım işi dolayısıyla geceleri evde olmuyor ve ben de surekli birilerini yanıma cağrıyorum. İnsanlardan cok utanıyorum artık. Evimizde uzun bir koridor var, arka odalar da hep karanlık. Koridorun karşısındaki koltukta ya da balkonda oturduğumda gozum hep koridorda. Bir şey mi gececek, bir şey mi goreceğim diye devamlı tetikteyim. Yalnız uyuyamıyorum. Odanın kapısı acıkken de uyuyamıyorum. Hatta evde birileri varken de aynı korkuları yaşıyorum. Bazen tuvalete bile gitmiyorum. Normalde kesinlikle boyle değildim. Evde yalnız kalmayı cok seven, evde yalnız kaldığımda kitap okuyan, filmler izleyen ve bundan cok mutlu olan bir insandım. Hep erkek arkadaşımla kendi evimizde oturmanın, kendi evimin olmasının, o evi kendim duzenlemenin hayalini kurdum yıllarca. Hayatımda ailevi, maddi hicbir sorunum yok. Annem, babam, ablalarım muhteşem insanlar, cok iyi bir işim var. Ama bu durum beni o kadar soğuttu ki surekli mutsuzum, sinirliyim, gerginim. Hipnoz, psikoterapi, psikiyatri, ilaclar butun yontemlere başvurdum ancak hicbir şekilde sonuc alamadım. Acıkcası ilaclarımı da duzenli şekilde kullanamadım. Artık ben de kendi evimde kalabilmek istiyorum. Bu tip duşunceler aklımdan bile gecmesin, yalnız kalmaktan zevk alayım istiyorum. 2 yıldır cok yıprandım.
Bana oneriniz nedir? Sizce tekrar baştan psikiyatriye gidip ilac kullanmaya başlamalı mıyım? Kendi kendime atlatamadığım cok acık ortada cunku. Siz ne dersiniz?
Şimdiden cok teşekkur ederim.
Lutfen yardımcı olur musunuz? Aklımı kacırmak uzereyim artık.
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Lutfen yardımcı olur musunuz? Aklımı kacırmak uzereyim artık.