Meltem hanım merhaba... Ben bi ayrılık yaşadım 5 yıllık ilişkim bitti.Beni inat uğruna aldattı... Ben ona şaka yapmştım onu kıskandrmak istemştm o gercek anladı ve onunda hazr tarafymş beni aldatmş başkasyla goruşmuş ben de ayrıldım ve bu insan benim nişanlımdı ayrıldım... Onla gunde 3 saat telefon konuşurduk alışmışım şu an bi boşlıktayım daha doğrusu bitksel hayattayım ne yiyorum ne iciyorum internetteym butun gun dertlerimi unutmak icin ama olmuyor o aklımdan cıkmıyor bana yaptığı hatalar ve yaşattığı guzel gunler kafamda donuyor kafayı yiyecek gibi oluyorum Onu unutmak istyorum olmuyor her yerde o var hatıralar var beni aldatan bu insandan nasıl soğuyup yeni bi hayata başlycam bilmyorum cok zor gibi gorunuyor... Sanırım bi psikatristen yardım almam gerekecek ama ben şu anda calşmıyorum devlet hastanelernde ki psikatrislern bana bi yararı olacağını niyeyese duşunmuyorum herkese aynı uyutan hapları veriyorlar galiba. Ben yıllar once gitmştim arkadaşıma da hatta kuzenimede aynı hapı vermiş:26: Bide cok ilgilenmiyorlar. Bilmiyourm belki bana denk gelen doktor oyleydi sadece.... Burası kucuk bi yer olduğu icin bu konuda uzman fazla bulabileceğim bi doktor yok. Ozel hastane var burda oraya gideblrm ama onada surekli gitmem gerekirse maddi yonden surekli gidebilecek gucum yok... Kac seans giderm acaba??? Bi de kimseye bişeyimi anlatmak istemiyorum yazmak istyorum sadece konuşmak istemyorum... Bi de ben bu psikolojk tedavi işlrine bazen inanmıyorum niye bilmyorum inanmıyorum. sanki sadece moral verip uyutacaklarmış gibi geliyor... meltem hanım ben psikatrste gitmeden onu unytablrmym kafayı yemekten korkuyorum derslerime calışamıyorum hayattan koptum Sanırım acil bi desteğe ihtyacım var ama ozel hasatanedeki ve ya devlet hastanesinde ki psikatrsleri onerrmsnz?? başka bi alternatifim yok malesef Bi de ozel hasatnedeki psikatrsleri onerrsenz kac seans giderm acaba cunku cok fazla gidecek gucum yok maddi yonden hafta da 1 kez falan gitmem gerekrse maddi yonden yetişemeyeblrm. bu konuda bilgi alablrmym Meltem hanım. teşekkurler