ben yaklaşık 9 aydır anksiyete hastasıyım..ilk 5 ay neolduğunu anlayamadım.kansız olduğum tespit edilmişti o sıralar..bayağıdibe vurmuş kanım..yaşadığım rahatsızlıkları kansızlığa bağladım..oysaki kanım yukseldiği halde sorunlarım bitmedi..surekli acile gidiyordum..bir gun bir doktor psikoloğa gitmemi tavsiye etti..bende randevu alıpgittim..anksiyete ve panik atak başlangıcı dedi..evde tek kaalamıyorum..dışarı tek cıkamıyorum..duş yaparken bile yanımda kızım duruyordu..yeni yeni kendim giriyorum banyoya..dun evde bir tartışma oldu ..o sinirle ilk defa dışarı tek cıktım.evden cok uzaklaşmadan bir pastanede oturdum..calışan garson kızada tembih ettim bayılırsam falan şu numarayı ara diye,,aslında bugune kadar hic bayılmadım ama hep bu korkuyla yaşıyorum..hep hastalık duşunuyorum..camiler ambulans sesleri cenaze arabalarından urkuyorum..başımın icinde bir dolgunluk hissi var sanki basınc gibi..en cok bu durum beni zorluyor...hep bayılma duygusu yaşıyorum..sanki bir sungerde yuruyorum.. bazen nefess alamıyormuşum gibi oluyor..urpertiler oluyor..tomogrofi mr a girdim kafamda birşeymi var diye..cok şukur temiz cıktı..bu bile sakinleşmeme yetmiyor..olum korkusu sardı beynimi..lutfen sizde boyle duygular yaşıyorsanız ..yazarmısınız..yanlız olmadığımı bilmek guc verecek bana