benim enejim cook duşuk olduğuna inanıyorum icimde tam oturta mıyorum bişeyleri yapmaktan zevk alamıyorumm şoyle ornek vereyim ben univesite mezunu işsizim evliyim(mutlu bi evliliğim var) yaşadığım hic bi sureci mutlu geciremedim mutluyum ama icimden bunu engelliyorum mesala evime zaman ayırıp temizlik vs yapacapım zaman ders calışmalıyım diye duşunuyorum ders calışınca evimi temizleseydim buna yetmiyorum diyorum mesala eşimle cocuk duşunuyoruz ama ben nasıl ders calışacam hamilelik surecini gene ders ve annelik arasında kendi mi yiyip bu sureci kendime zehir edecem. ikisini de başaramayıp stres icinde kalacam
hayatım da bişeyler eksikken yaptığım başka şeylerden mutlu olamıyorum mesela işsizim bu eksik benim icin buyuk bi eksik goruunuyor. ama başka arkadaşlarım da benim gibi hatta ustune başka problemleri var ama ona rağmen yaşam enerjileri cook yuksek bunu nasıl başarıyorlar anlayamıyorum. bişeyleri kabullenemiyorumm işsizim diye bişeyleri yapmaya kendimi layık gormuyorum ben bu işsizliğe taktım heralde
Yaşam enerjisiii
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Yaşam enerjisiii