Şiddet gordum ama hala seviyorum
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Şiddet gordum ama hala seviyorum
-
20-09-2022, 04:48:15Merhabalar,bana yardımcı olun nolur hic iyi değilim.21 yaşında bi universte oğrencisiyim aynı zamanda calışıyorum.Erkek arkadaşımla insanların gıbta ettiği mukemmel bir ilişkimiz vardı,ilgi sevgi alaka şevkat herşey vardı sevgilimde ve ailelerimizin bilgisiyle sozlendik.Ama ilişkimizin son zamanlarında saygısız kavgalar etmeye başladık.o bana kufurler savuruyordu,ben ona kufurler savuruyordum ertesi gun hicbişey olmamış gibi devam ediyorduk.ama bi kavgamızda bana tokat attı.ben de onu evden kovdum ayrıldık.5 gun ayrı kaldıktan sonra tekrar geldi ve ağladı yalvardı birdaha asla bole birşeyin olmayacağını soyledi ve affettim ama hic yakın olamadım ona karşı,aşkım demek bile gelmiyordu artık icimden,onunla hicbirşey yapmak istemiyordum o da bunun farkındaydı.ama daha onu affetmemin ustunden 1 hafta gecmiştiki sadece olağan basit bi kavgada sadece ona sesimi yukselttim diye deli gibi dovdu beni.yuzume koluma bacağıma sayısız kere vurdu sonra oturdu ağlamaya başladı sonra ben git artık bu evden diyince kalkıp bida vurdu ben imdaaaattttt imdaaattt diye avazım cıktığı kadar bağırdım yine vurdu.neyse ben bagırdım cagırdım gitti bi şekilde sonunda.ve ilk 4-5 gun kurtuldum diye seviniyordum.ucuz atlattım evlenmeden once yuzunu gordum diyordum ben onu facebooktan sildim ama onun profil resminde hala bizim fotorafımız var ve hala cok mutsuz olduğu ve cok pişman olduğuyla ilgili yazılar yazıyor.ben de cok ozledim surekli ağlayıp duruyorum.sizce ne yapmalıyım yardım edin (