Malzemeler
100 gr. Havuc
2 Salatalık
2 Finocchi
2 Adet Beyaz Kereviz Costolesi
1 Limon
2 Minik Soğan
2 Avakado
1 demet Yaban Turpu
1 Diş Sarmısak
1 Kucuk Kase Yoğurt
100 gr. Ricotta
4 Damla Tabasco
2 Corba Kaşığı Worcester
1 Demet Maydanoz
Tuz, Biber


Yemeğin Tarifi
Sebzeleri ayıklayıp yıkayın. Finocchileri, havuc, kereviz ve salatalıkları, soyup cekirdeklerini temizledikten sonra zar şeklinde doğrayın. Turpları incecik dilimleyin, soğanları ince ince kesin. Hepsini birden derin bir salata kasesine boşaltın. Avokadoları soyup kararmalarını onlemek icin limon suyuyla ıslatın.
Avokadoyu kuşbaşı doğrayın ve soyulmuş sarmısak, yoğurt, ricotta, tabasco, worcester, tuz ve biberle birlikte mikserden gecirin. Katı bir sos elde etmelisiniz sonucta.
Maydanozu ince ince kıyıp sosa ilave edin. Yarım saat buzdolabında beklettikten sonra da sosu ayrı bir kapta olmak uzere sebzeleri servis yapın.