başımdan gecen bir rahatsızlığı paylaşarak sizleri de bu konuda bilgilendirmek istedim arkadaşlar..ramazanın 10.gunu gozum kızarmaya başladı..ozel bir polikliniğe gittim damla verdi basit bir enfeksiyon olduğunu soyledi...kullanmaya başladım 10 gun gecti gozumdeki kızarıklık gecmedi..tekrar gittim gecer dedi devam dedi...devam ettim yine gecmedi ve gozumde bir ağrı başladı..cok şiddetli dayanılmaz bir ağrı..sonra başka bir doktora gitmeye karar verdim ozel bir poliklinkti yine...oda baktı baya ve enfeksiyon dedi damlaları değiştirdi 5 gun sonra kontrole cağırdı..kullandım hic bir fayda gorulmedi ve kontrole gittiğimde doktor cozemediği bi durum olduğunu soyledi ve anjiyo istedii..anjiyoda bir şeyler ters cıktı ve doktor cozemedii benim mutlaka bir profa gozukmemi soyledi..hemen apar toparr bir prof aradık..dunya goz hastanesinde bir prof bulduk..mesai saatinin bitimine cok az kalmıştı..gittik.yaklaşık 200 lira da ucret odedik parasında değilim ya hoş...doktor resmen dunyamı kararttı cok kotu bir hastalığım olduğunu soyledi..gozumu kaybedebileceğimi vs soyledii ve hemen kortizon tedavisine başlıoruz dedii.. ama bizim icimiz hic rahat değildi kortizona başladım..aradan 2 gun gecti gormem yuzde 50 kayboldu...iyileşme hic olmadı..tavsiye uzerinee capa da doktor prof.ilknur tuval hanıma gittikk...kesilikle tavsiye ediyorumm..cok guzel muayene etti benii...aletle bakarken şoka uğradı bir andaa gozumdee yaşayan bir canlı vardı cunku ve gozumun yarısını kaplıyordu!!derhal ameliyat dedi ve boyle bir vaka daha oncee hic yaşanmamışş turkiyedee gorulmemiş...caresizliği yaşadık resmen..akşam uzeri teşhis konuldu fotoları videosu cekildii..gerekirse akşam ameliyat dediler ..ve bu ameliyatı turkiyede yapabilecek iki doktor varmışş...bizz prof.dr.tunc ovalıyı sectikk...mukemmell bir doktorr.hemen onun muayenehanesine gittik..inanın doktor şoka girdi..yanii telefon telefonn meslektaşlarını arıyor nasıl yapacaığını oda bilmior...bu zamana kadar 6000 ameliyat yapmış...yakın arkadaşlarıyla birlikte 20000 vakaya baktık bole bir vaka yok dedi...butun toplantılarını randevularını iptal etti...ankaradan ozel mikroskoplar getirttii hemen ve ertesi gun ameliyata alındım..bgn 12.gunum..tunc bey mukemmel bir insann retina profesoru kendisiii...ameliyattan cıkınca gormem yuzde 10du şimdi yuzde 30 olmuş dun kontrole gittim.zamanla duzelicek inşallahh...turkiyede bir ilk oldu o da beni buldu...doktorum butun turkiye senin ameliyatını soruo bana meşhur oldun diogozun capı zaten 2-2,5 cm mişş canlı 1 cmmişş..neredennn girdiği hala araştırılıoo dışarıdan girme ihtimali yuksek...paylaşmak istedim sizinle...sorularınız olursa yanıtlayabilirimm