Merhaba kızlar.Ben şu son donemlerde cook halsiz,yorgun ve uyuşuğum.İlk once hareketsizliğe bağladım, koşmaya başladım ama o kadar yorgun oluyorum ki bıraktım. uykum olmamasına rağmen halsizlkten yataktan cıkamıyorum. sabah 4e 5e kadar uyuyamıyorum oğlene kadar uyuyorum sonra. erken kalksam bile gece uyuyamıyorum. ve iştahım cok acık. aslında kahvaltıyı edene kadar canım bişey istemiyor fakat yedikten sonra bi tatlı bi tuzlu bi tatlı bi tuzlu o kadar yiyorm,canm istiyor ki. bazen o kadr yedkten sonra midem bulanıyor, daha hicbişey yiyemiyorum. bu bazen oluyor. iştahım kapanmak bilmiyo ben bu zamana kadar hep 47 48 kilolardaydım yemektn kacardım 53 kilo oldum son gunlerde de 55 oldum. kola,kahve fazla icmem ama cips,cikoalta cok yemeye başladım,mantı,patates gibi yemeklerle doyuyorum.salata yediğim zaman hcbşey ymemşm gibi oluyor.sigara kullanıyorum. kansızlık icin doktora gittim hemogram yaptırdım.gastrit başlangıcı dediler ama internetten baKtım belirti olarak kilo kaybı, iştahsızlık diyor, mide ağrısı yanma ekşime diyor bunların hicbiri yok bende. Sizce de gastrit midir? kilo almak istemiyorumm ..senağlama ne yapmam gerek?