arkadaşlar ben 11 yıllık evliyim evlendğm ilk aydan itibaren aşırı idrar sancısı cektim doktora gittim ilacla gecti hemen hamile kaldm ilk doğumdan sonra idrarda kucuk et parcaları gelmeye başladı kactane doktora giitysem tahlil yapıldı temiz cıktı sadece biraz enfeksiyon var dediler 3 yıl devam etti sonra 2 cocuğuma hamile kaldm cok acayip bişey oldu 3 aylıkken idrara cıktığımda idrarın hepsi kuck kuck et parcaları ve kan cok korktm hemen doktora giitm duşuk zannetm ben ama yok bebek gayet iyi dedi doktor anlatm oda cok şaşırdı ama ondan sonra artk hic sancm olmadı taki doğm yapana kadar tekrar başladı ama aşırı bir sancı anlatamam 1yılsonra kazara 3 cocum oldu yine 3 aylıkke hepsini attım sonra rahatldm şimdi kucuk oğlum 6 yaşında ve yine sancıdan olyorm ayaklarm cok uşuyor yazn ortasnda bile corap patik giyrm ayaklarmı uşutunce başlıyor evimde cok soğk. Doktorlar anlamıyor araştırmaya gitmem lazm herhalde benm gibi varsa lutfen yazn bunları yazarken bile duramıyorm unutmadn doğmlarm hepsi sezeryan