Merhaba herkese.. 22 yaşındayım ve bebekliğimden beri surekli kabızlık cekiyorum.. Hem annem hem de anneannem aynı dertten muzdaripler.. Bu duruma daha fazla dayanamayıp 2 sene once doktora gitmiştim.. Tum hormon ve kan testlerim uygulandı.. Tiroidim sınırların dışında değildi fakat alt sınıra cok daha yakındı, doktor yediklerime omrum boyunca dikkat etmem gerektiğini, aslında tiroidim icin ilac verebileceğini fakat bunun icin yaşımın cok genc olduğunu soylemişti. Aynı zamanda metabolizmamın yavaş calışmasından dolayı kilo problemi de yaşıyorum. 2 hafta once hem spora hem de diyete başladım.. Normalde hazır gıdaları biskuvi tarzı urunleri fazla tuketirdim tatlıya duşkundum ama 2 haftadır tam anlamıyla sağlıklı besleniyorum. Gunde 3 kere salata, 2 kere corba yiyorum yediğim ekmekler ya tam buğday ekmeği ya da kepekli ekmek. Ustelik yararı olur diye Activia yoğurt da tuketiyorum. Ama resmen daha beter oldum. Neredeyse 1 haftadır tuvalete cıkamıyorum ve mushil tarzı ilaclar da daha cok bağırsak tembelliğine yol actığından kullanmak istemiyorum
Bu duruma cozum bulabilenlerin acil yardımını bekliyorum artık bıktımm..
Bitmek Bilmez Kabızlık
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Bitmek Bilmez Kabızlık