Merhaba
6 yıldır bağırsak tembelliği, reflu sorunu yaşıyordum. Zaman zaman da cok sık olmamakla birlikte tuvalete cıktığımda fazla ıkınmaktan hemeroid'im azıyordu. Ben her defasında krem fitil kullandım kısa sureliğine de olsa gecti. En son doktora gittim ama beni muayne etmeden daflon diye bir ilac verdi. Kullandım ve yanında verdiği fitil, bağırsak calıştırıcı şurubu da kullandım.Gecer gibi olmuştuki 2 gun once yine kabız olunca tekrar başladı. Elle baktıgımda belirgin bir şişlik yok sadece kabarıklık var fakat tuvalet ıhtıyacımı gıderırken bıcak kesıyormuş gibi bir ağrı oluyor,kanama da cok ıkındıgımda bir iki damla oluyor. Bugun resmen agladım wc'den cıkınca. Sanırım bende hem hemeroid hem de kronikleşmiş makat catlağı var. Doktora muayne olmak ıstıyorum fakat hem utanıyorm hem de İstanbulda iyi bir doktor bilmiyorum
Avrupa yakasında ben şu doktora gittim gayet rahat muayne oldum kendımı kotu hissetmedim diyen var mı? Bana ozelden mesaj atabilirsiniz. Şu anda otururken bile sancı yapıyor( Kortizon iceren bir fitil aldım ama artık etki etmiyoır fitil felan(
Hemeroid mi Makat Catlağı mı?
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hemeroid mi Makat Catlağı mı?