izmir de skolyoz kifoz fıtık kalca cıkığı veya ortopedi ve tramvatoloji ile ilgili aklınıza gelebilecek butun konularda onlarca yıllık deneyimime sahip.. bu konuyla ilgili gorduğum butun başlıklara yazmak istiyorum cnku ben annem icin araştırırken izmir icin doktor tavsiyesi cok yetersizdi şans eseri bi arkadaşımın annanesinden oğrendik.. insan başına gelmeyince ilgi alanına girmiyor tabi boyle konular ve uzak oluyor ama bu konuyla rahatsızlığı olan herkes aslında emin hocayı biliyor ve tavsiye ediyor biz nasıl duymadık ve buralarda yazmamışlar anlayamadm.. hastanede sabah 7-8 gbi hasta bakmaya başlıyor ve mesaisi bitsin yinede butun hastalarına bakıyor 7lere 8lere kadar hastanede oluyor zaten kapısının onu ve koridor hastalarıyla dolu oluyor. sanırım yeni muayene acmış alsancakta. kontrol icin gidenlerden hep duyuyorum herkes allah sana razı olsun diye cıkıyormuş muaynanesinden.. hastanedeki odası teşekur etmek icin gelen hastaların hediyelerinden gecilmiyor memleketten gelen ballar zeytinler odayı dolduruyor resmen biz cok memnun kaldık allah herkese şifa versin.. bu konularda rahatszlıklarınız varsa mutlaka gidin goruşun. internette araştırırsanız mutlaka iletişim bilgilerini bulursunuz. yardımcı olabildiysem ne mutlu bna.